AK PARTİ YATAĞAN GENÇLİK KOLLARI İFTARA 5 KALA YOLLARDA

MUSTAFA AKTAŞAK Parti Yatağan Gençlik Kolları, iftara 5 kala ana yollara çıkarak yolculuk eden vatandaşlara iftar açacak mini paket dağıtıyor.Yatağan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Özen bu konuda gazetemize şunları...

AK PARTİ YATAĞAN GENÇLİK KOLLARI İFTARA 5 KALA YOLLARDA

MUSTAFA AKTAŞ

AK Parti Yatağan Gençlik Kolları, iftara 5 kala ana yollara çıkarak yolculuk eden vatandaşlara iftar açacak mini paket dağıtıyor.

Yatağan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Özen bu konuda gazetemize şunları söyledi:

“Yatağan Gençlik Kolları teşkilatı olarak her sene Ramazan ayında olduğu gibi bu sene de iftara 5 kala evine yetişmeye çalışan, yolculuk esnasında iftar açacak yer bulamayan vatandaşlarımıza ya da kara yolumuzu kullanan vatandaşlarımıza iftarlarını ulaşacaklara yere kadar açabilecekleri mini bir paket hazırlayıp dağıtıyoruz. İftara 5 kala paketlerimizi vatandaşlarımıza ulaştırdığımızda ki olumlu tepkiler bizleri ayrıca onura ediyor, motivemizi artıyor. Ramazan ayı boyunca her gün sahada olacak olan biz Yatağan Ak Gençlik turkuaz ve turuncu yeleklerimiz ve bu şehrin her sokağında izimiz var sloganımızla yol kenarında, caddelerde, iftar programlarında, teravih namazları sonrasında, sahur programlarında her an karşınıza çıkabiliriz. Çünkü Ramazanın paylaştıkça ve bir arada oldukça daha verimli geçeceği şiarındayız. Bu vesileyle ramazan’ı şerifimiz hayr olsun, rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin inşallah.”

Bu haber toplam 1124 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.