AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MEHMET SIDRA PROJELERİNİ AÇIKLADI

Uzun yıllardır AK Parti üyesi olan özel bir firmanın üst düzey yöneticiliğini yapan Kavaklıdereli Mehmet Sıdra, il başkanlığında AK Parti Muğla milletvekili aday adayı olduğunu açıklayarak, projelerini anlattı.  Sıdra,...

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MEHMET SIDRA PROJELERİNİ AÇIKLADI

Uzun yıllardır AK Parti üyesi olan özel bir firmanın üst düzey yöneticiliğini yapan Kavaklıdereli Mehmet Sıdra, il başkanlığında AK Parti Muğla milletvekili aday adayı olduğunu açıklayarak, projelerini anlattı.  Sıdra, “Bugün Muğla siyasetine yeni ses yeni nefes olma günüdür” dedi.

SİNEM KARAKAYA

2023 Genel Seçimleri yaklaşırken, AK Parti Muğla’da milletvekili aday adayları belli olmaya başladı. AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Muğla’da 20’nin üzerinde partilinin milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Bu kapsamda, Elektrik/Elektronik sektöründe üst düzey yönetici olarak görev yapan, AK Parti üyesi Mehmet Sıdra, il başkanlığında AK Parti Muğla milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı ve projelerini anlattı.

“Muğla siyasetine yeni ses yeni nefes olma günüdür” diyen Sıdra, açıklamasında şunları söyledi:

“Bizler Cumhuriyeti, İstiklal imiz hedefiyle kurduk. Cumhur ittifakı, tam bağımsızlık yolunda ilerlemektedir.  Devletin bekası esastır. Milletin birliği esastır. Vatanın bölünmez bütünlüğü esastır. Şanlı bayrağımızın yere düşmemesi esastır.  Bu millet sahip olduğu kutsal değerlere sırtını dönemez.  Bu millet en zor zamanda fedakarlığı da bilir sabrı da bilir azmini de gösterir. Ve Bu millet çıktığı yoldan asla geri dönmez.Dönemez!”

“2023 VE 2024 SEÇİMLERİNİ KAZANACAĞIZ”

“Biz, gece, kara kütüğün üzerinde, zifiri karanlıkta yürüyen, kara karıncanın kalbinin nabzını kalp atışlarını tutan Allah’a inanıyoruz ve ona sığınıyoruz.  Ve bu inancımız; liderimiz Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında her zamanda her mekanda durmayı gerektirecek ve yeni 15 Temmuz’ları yaşatmayacak şekilde dik durmayı zorunlu kılan bir görevdir. 2023 ve 2024 seçimlerini kazanacağız. Bu bir hizmet yarışıdır. Gönül vermektir. Makamlar gelip geçicidir. Aslolan davadır, Aslolan sizlersiniz. Esas olan gönül bağıdır. Gönül bağı samimiyetle muhabbetle insanlara dokunmakla sağlanır.”

MUĞLA’MIZDA BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE HERKESİN KATKI VERMESİNİN KAÇINILMAZ OLDUĞU BİR DÖNEME GİRİYORUZ

“Muğla’mızda birlik beraberlik dayanışma samimiyet ve kardeşlik anlayışı içinde herkesin katkı vermesinin kaçınılmaz olduğu bir döneme giriyoruz. Ben ki; Naçizane gönül insanı,  Muğla aşığı, Kavaklıdere ilçemiz Menteşe mahallemizin evladı, öz be öz yörük evladı olarak, Ankara ile yaptığım istişareler sonrasında Muğla’mızı 3,5 yıldır gece gündüz yorulmadan aşkla dolaştım, gönüllere dokunmaya kalpler kazanmaya çalıştım. Hayatlara dokunmaya, acı ve tatlı günlerinde güzel insanımızın yanında olmaya çalıştım. Bugün Muğla siyasetinin ihtiyacı olan yeni ses / yeni nefes olmak için; tüm saha çalışmalarımın bir sonuca dönüştürülmesi kararındayım.  Muğla bu heyecana duyarsız kalmayacaktır. Mutlaka başarıya dönüşecektir. Ama teşkilatlarımızla hep birlikte başarmalıyız. Eksiksiz hep birlikte.  3,5 yıldır tüm gönüldaşlara ulaşmaya çalıştım. İstişare ettim. Ortak akla inanmış profesyonel bir yönetici ve siyaset bilimi ve kamu yönetimi okumuş bir siyasi seçim danışmanı olarak; heyecanlı enerjik ve Muğla’mızın yerel kültürel geleneklerine aşık kişiyiz.”

SIDRA PROJELERİNİ AÇIKLADI

Mehmet Sıdra, projelerini şu şekilde açıkladı:

13 ilçe, 569 Mahallemizde birebir saha çalışmasıyla, eksilmeyecek heyecan, enerji ve aşkla, ortak akılla, STK lar basın yayın ve odalar ile istişare kültürünü kesintisiz sürekli kılarak ve kadınlarımız ve gençlerimizle çok daha fazla programlarımızla daha yaşamsal dokunuşlarla sosyo-kültürel alanlarında bizzat eşlik ederek kazanmaya yönelik çalışmalarımızla her zaman sahada sizlerle beraber olacağım.

Muğla’mızda ilk etapta gece gündüz uyumadan yorulmadan aşkla en az 3 milletvekili hedefimizle ve sonrasında yerel seçimlerde Büyükşehir’i alma inancımızla hedefimizle heyecanımızla mevcut ve önceki dönem tüm il ilçe kadın gençlik teşkilat yöneticilerimizle meclis üyelerimizle mahalle başkanlarımızla tüm üyelerimizle bir kişinin dışarıda bırakılamayacağı kaybedilemeyeceği şuuruyla, Muğla’mızda siyasal kültürün azaltıcı değil arttırıcı pratiğinin takım oyunuyla gerçekleştirilmesini sağlamak adına; başarı odaklı, değişmeden ve yorulmadan hep birlikte asla kimseyi dışlamadan sizlere hizmetkar olmak için,

Muğla’yı Ankara’ya Ankara’yı Muğla’ya taşımak için, 13 ilçe 569 mahallemizi memleketimizi daha iyi noktaya taşımak daha fazla hizmete katkı koymak öncülük etmek ve bir tane bile insanımızın gelecek kaygısı taşımayacak noktaya getirmek için, gençlerimiz için çiftçimiz için sanayicimiz için sizlerden alacağım güç ve dua ile ve de göstereceğiniz destek ile MUĞLA milletvekilliğine adayım, hazırım, talibim.

Ulaştırma bakanlığını devreye alarak KÖTEKLİ’DEN VALİLİĞE TRAMVAY PROJESİNDEN

YATAĞAN-KAVAKLIDERE LAMİNANT AHŞAP PARKE VE KAPI İMALATI BACASIZ SANAYİSİNE

KÖYCEĞİZ ORTACA DALAMAN SEBZE MEYVE ÜSSÜNDEN

KAVAKLIDERE SEYDİKEMER 12 AY YAYLA TURİZMİNE KADAR

AVRUPADAN 13 ŞEHRİN 13 İLÇEMİZE KARDEŞ ŞEHİR ANLAŞMASIYLA 12 AYA DAĞITILACAK TURİZM GELİRİNDEN

BACASIZ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNİ KAZANDIRMAYA LİDERLİK ETMEK İÇİN İSTİHDAM İÇİN KALKINMA İÇİN TALİBİM.

“KAVAKLIDERE SİYASETİ MUĞLA’MIZDA SAĞLAM KALEDİR”

“Muğla’mızda Değişimi; birlikte enerjimizle sağlayacağız. İstikametimiz nettir. Desteğiniz çok değerlidir. Kavaklıdere siyaseti Muğla’mızda sağlam kaledir. Bu kale artık milletvekilliği ile ödüllendirilmelidir. Kavaklıdere insanı Menteşe insanı çalışkandır. Emektardır. Fedakardır. Girişimcidir Kentimizi bir uçtan diğer uca güzelleştirmek ve insanımızı yüceltmek için buradayım. Bugün itibariyle milletvekili aday adayıyım. Muğla’mız için hayırlı olsun”

Bu haber toplam 1624 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.