AK PARTİ İL KADIN KOLLARI BAŞKANI DOĞRU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Doğru, “Bende milletvekili aday adaylığı sürecimin başladığını sizlerle paylaşmak isterim” dedi.AK Parti...

AK PARTİ İL KADIN KOLLARI BAŞKANI DOĞRU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Doğru, “Bende milletvekili aday adaylığı sürecimin başladığını sizlerle paylaşmak isterim” dedi.

AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru, parti binasında teşkilatla birlikte düzenlediği basın toplantısında 2023 Genel Seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu, kadın kolları başkanlığı görevinin devam ettiğini açıkladı.

Doğru, açıklamasında şunları söyledi:

“İl kadın kolları teşkilatımız ile 2018 de teşkilat başkanı bodrum koordinatörlüğü ve Skm raportörü olarak 2 seçimi alnımızın akı ile atlattıktan sonra 2020 yılında il kadın kolları başkanlığı tarafıma tensip edildi. Bu süreçte pandemi, yangın, sel ve deprem gibi yüzyılın afetlerini teşkilatımız ile göğüsledik.  Milletvekili aday adaylığı sürecimin başladığını sizlerle paylaşmak isterim. İl kadın kolları başkanlığı görevim devam etmektedir. Bu da cumhurbaşkanımızın biz kadınlara verdiği önemin bir göstergesidir. Aday adayı olarak partimize bu kutlu dava için başvuran herkese başarılar dilerim yolları açık olsun. İl kadın kolları başkanı olarak göreve geldiğim ilk günden bu yana ısrarla söylediğim tek bir cümle var siyasetin kadının zerafetine kadının nezaketine ve kadının aklına ihtiyacı olduğudur. Bu bağlamda kadın adaylarımızın her birine desteğim sonsuz olacaktır. Bu seçim sürecini kardeşlik ve beraberlik içinde tamamlayacağız. Burada olan her bir dava arkadaşıma teşekkür ediyorum.”

Bu haber toplam 1138 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.