AHMET ŞAHİN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

AK Parti MKYK üyesi Muğlalı Ahmet Şahin, 28.Dönem Ak Parti Milletvekili aday adayı olarak başvurusunu yaptığını duyurdu. Şahin, “Hemşehrilerimize Muğla’mıza, Muğlalımıza sizin içinizden sizden biri olarak hizmet sevdamız...

AHMET ŞAHİN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

AK Parti MKYK üyesi Muğlalı Ahmet Şahin, 28.Dönem Ak Parti Milletvekili aday adayı olarak başvurusunu yaptığını duyurdu. Şahin, “Hemşehrilerimize Muğla’mıza, Muğlalımıza sizin içinizden sizden biri olarak hizmet sevdamız var” dedi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şahin, “Haydi Bismillah.2009 Ak Parti Çankaya Gençlik Kollarında başlayan ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeliğine kadar uzanan siyaset hikayemizde bugün itibariyle yeni bir sayfa açtık.Doğduğumuz topraklar, gözbebeğimiz, vatanımızın cennet köşesi canımız Muğla’mızdan 28.Dönem Ak Parti Milletvekili aday adayı olarak başvurumuzu yaptık. Hemşehrilerimize Muğla’mıza, Muğlalımıza sizin içinizden sizden biri olarak hizmet sevdamız var.  İnşallah Allah’ta nasip ederse bir Muğlalı olarak memleketimize yapacağımız çok hizmetimiz var. Allah utandırmasın. Dua ve desteklerinize talibiz” dedi.

Bu haber toplam 1219 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.