Güvercinlik yine sular altında

Bodrum’a bağlı Güvercinlik köyünün içme suyu boru hattı 10’uncu kez patladı. 15 ev su altında kalırken 1 araç da hasar gördü.Bodrum ilçesine bağlı Güvercinlik köyünde içme suyu boru hattının son 1 yıl içerisinde...

Güvercinlik yine sular altında

Bodrum’a bağlı Güvercinlik köyünün içme suyu boru hattı 10’uncu kez patladı. 15 ev su altında kalırken 1 araç da hasar gördü.

Bodrum ilçesine bağlı Güvercinlik köyünde içme suyu boru hattının son 1 yıl içerisinde 10’nuncu kez patlaması sonucu 15 ev ve 1 araç hasar gördü.

Bodrum’a bağlı Güvercinlik köyü sakinleri, güne su baskınıyla uyandı. Bölgeye Geyik Barajı’nda içme suyu taşıyan ana boru hattının hemen aynı bölgeden 10'uncu kez patlaması sonucu ortalık savaş alanına döndü. Aniden patlayan içme suyu hattından akan sular mahalleye doğu ilerledi. Patlama sonrası oluşan su baskını yaklaşık 15 ev ile bir araca hasar verdi.

Evlerini su basması sonucu mağdur olan köy sakinleri, soruna kalıcı bir çözüm bulunamamasına tepki gösterdi. Uyudukları sırada meydana gelen su baskınının ardından bazı vatandaşlar eşyalarını dışarı çıkarmaya çalıştı. Vatandaşlar aniden evlerini ve sokakları su bastığını belirterek, “Evlerin içerisine kadar su girdi. Ne olduğunu anlamadık. İçme suyu borusu patlamış” dediler.

Su baskınlarının yol açtığı hasarın büyümemesi için bölgede önlemler alındı. Bodrum Belediyesi'nden gelen itfaiye ekipleri ise temizlik çalışmalarına başladı.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.