Güvercinlik Arıtma’ya tam not

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Proje İnşaat Daire Başkanı Cihangir Cihangiroğlu başkanlığındaki komisyon Güvercinlik arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.Kültür ve Turizm Bakanlığı...

Güvercinlik Arıtma’ya tam not

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Proje İnşaat Daire Başkanı Cihangir Cihangiroğlu başkanlığındaki komisyon Güvercinlik arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Proje İnşaat Daire Başkanı Cihangir Cihangiroğlu başkanlığında, 1 inşaat ve 1 çevre mühendisi tarafından oluşturulan komisyonca Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Güvercinlik mevkisindeki atık su arıtma tesisi inşaatında incelemeler yapıldı. İncelemelere Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan'da katıldı.

Bodrum Kaymakamlığı tarafından 20.01.2012 tarihinde ihalesi yapılarak inşaatına başlanan ve geçici kabul aşamasındaki tesiste Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Proje İnşaat Daire Başkanı Cihangir Cihangiroğlu başkanlığında, Çevre Mühendisi Oğuz Aydemir ve İnşaat Mühendisi Güvenç Görgülü incelemelerde bulundular. İncelemelerde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği teknik personelinden oluşan kontrol ve geçici kabul komisyonu üyeleri de hazır bulundu.

Yapılan incelemeler sonucunda tesisin genel olarak çok iyi durumda olduğunu söyleyen daire başkanı Cihangiroğlu, bakanlığımızın destekleri ile yapılan tesisin geçici kabul aşamasına geldiğini görmek bizleri mutlu etti. Bodrum Kaymakamımızın başarısının bir göstergesi olan tesisimizin bu aşamaya gelmiş olması turizm açısında çok önemli. Bakanlık olarak maddi desteklerimizle yapılan tesiste emeği geçen başta Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan'a ve emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 52 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.