Güven’den Öztürk’e : ‘Haddini Bil!’

MHP Muğla İl başkanı Osman Güven AKP Muğla İl başkanı Nihat Öztürk’ün Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ile ilgili açıklamalarına sert tepki gösterdi.Osman Güven yaptığı açıklamada Öztürk’e ‘Haddini bil’...

Güven’den Öztürk’e : ‘Haddini Bil!’

MHP Muğla İl başkanı Osman Güven AKP Muğla İl başkanı Nihat Öztürk’ün Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ile ilgili açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Osman Güven yaptığı açıklamada Öztürk’e ‘Haddini bil’ derken sert ifadeler kullandı.

Osman Güven açıklamasında ‘Haddini bil Öztürk sen kendini ne zannediyorsun? Sen kimsin ki Belediye Başkanımız Sayın Behçet Saatçı'ya rahat siyaset yaptırmayacaksın? Belediye Başkanımız Behçet Saatçi bizim, Fethiye'nin ve tüm Muğla'nın medarı iftarı ve gururudur.

Fethiye'yi büyük bir köy görünümünden kurtarıp bugün modern bir kent haline getiren Sayın Behçet Saatçı'ya söz söylemek size düşmez, Belediye Başkanımıza siyaset yaptırmayı engellemek Fethiye halkına hakarettir.

Sayın Behçet Saatçı'nın büyükşehir yasası ile ilgili söylediği her sözün altına İl Başkanlığı olarak imza atarız.

Vatandaşlarımızı aldatarak ve kandırarak bir yere gidemezsiniz. Köylerdeki vatandaşlarımız er geç gerçeği görecek, biraz uzun süren saltanatınıza elbette bir gün yine oylarıyla son verecektir. Sayın Behçet Saatçı'nın üzerine müfettişler göndererek onu sindirmeye çalışıyorsunuz fakat başaramayacaksınız.

Çünkü belediye başkanımız süt kadar beyaz, kaynak suyu kadar berraktır. Sonuna kadar onu her zeminde ve şartta destekliyoruz. MHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Behçet Saatçıdır.

Bunun için AKP'yi korku almış ileri geri konuşmaktadırlar. Yapılacak olan yerel seçimlerde MHP Sayın Saatçı ile ipi göğüsleyecek ve Muğla Büyük Şehir MHP'nin olacaktır.

Bundan kimsenin şüphesi olmasın.’ dedi.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.