Güvençer’in okul ziyaretleri sürüyor

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Özel Eğitim Uygulama ve Özel Eğitim İş Uygulama Okulu’nu ziyaret etti.Vali Güvençer’e Eşi Fatma Dilek Güvençer,  Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Aile ve Sosyal Politikalar...

Güvençer’in okul ziyaretleri sürüyor

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Özel Eğitim Uygulama ve Özel Eğitim İş Uygulama Okulu’nu ziyaret etti.

Vali Güvençer’e Eşi Fatma Dilek Güvençer,  Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ali Akkuzu ve eşleri, Özel Eğitim Uygulama ve Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Müdürü Ercan Kılıç eşlik etti.

Vali Güvençer’e okulla ilgili birifing veren okul müdürü Ercan Kılıç şunları söyledi: “Okulumuz 1992-2006 yılları arasında farklı bir binada eğitim vermekteydi.2006 yılından bu yana kendi binamızda eğitim vermekteyiz. Okulumuzda halk eğitim kursu ile birlikte 110 öğrenci eğitim görmektedir. Okulumuz 3 kademeden oluşmaktadır: 1. kademe ilkokul kısmı biri otistik 4 şubeden oluşmaktadır, 2. kademe ortaokul biri otistik 5 şubeden oluşmaktadır, 3. kademe lise 3 şubeden oluşmaktadır. Bir şubemizde ise 23 yaş üstüne yönelik hayat boyu öğrenimi hedef alan halk eğitim kursu verilmektedir. Okulumuzda müzik, resim atölyesi bulunmaktadır. Okulumuzda 19 sınıf öğretmeni, 2 beden eğitimi öğretmeni, 3 müzik öğretmeni, 3 rehber öğretmen, 2 tane müdür yardımcısı ve bir hemşire bulunmaktadır. Biz çocukların kendi kendine yetebilmesi için uğraşıyoruz. ‘Yarın Sizdeyiz Projesi’ ile velilerimiz hakkında bilgi edinmekteyiz.”

Okul Müdürü Ercan Kılıç’tan bilgi alan Vali Güvençer daha sonra sınıfları ziyaret etti. Öğrencilerle ve Öğrenci yakınlarıyla yakından ilgilenen Vali Güvençer resim ve müzik atölyesini de ziyaret ederek okuldan ayrıldı.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.