Güvençer’den Saatcı’ya ziyaret

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, yerel seçimler sonrasında gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı beraberinde Kaymakam Ekrem Çalık ve eşleri ile birlikte ziyaret etti. Vali Güvençer, ...

Güvençer’den Saatcı’ya ziyaret

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, yerel seçimler sonrasında gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı beraberinde Kaymakam Ekrem Çalık ve eşleri ile birlikte ziyaret etti. Vali Güvençer,  Başkan Saatcı'yı 4'üncü kez belediye başkanı olarak seçilmesinden dolayı tebrik etti. Ziyarette, Büyükşehir yasasıyla büyüyen Fethiye'nin sorunlarının da konuşulduğu bildirildi.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, yerel seçimler sonrasında gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı beraberinde Kaymakam Ekrem Çalık ve eşleri ile birlikte ziyaret etti. Vali Güvençer,  Başkan Saatcı'yı 4'üncü kez belediye başkanı olarak seçilmesinden dolayı tebrik etti. Gerçekleşen ziyaret sonrası açıklamada bulunan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, "Sayın Vali'min ziyaretinden büyük mutluluk duydum. Vali Bey'in Fethiye'ye özel bir ilgisi var. her türlü etkinliğimize katılıyor. Bu pek alıştığımız bir tavır değil. Kendisine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Başkan Saatcı'nın sözlerinin ardından konuşma yapan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise, "Sevdiğim bir başkanı bir kez daha kutlamak üzere ziyarette bulundum. Sadece ziyaretle kalmadı, Fethiye'nin sorunlarını da konuştuk. Neler yapabileceğimizi, önceliklerimizi, il de takip edilmesi gerekenleri konuştuk. Bunların aynı gündem içerisinde olması son derece önemli. Dilerim Fethiye için her şey çok güzel olacak" dedi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.