Güvençer’den Saatcı’ya veda ziyareti

Son Valiler Kararnamesiyle Kahramanmaraş Valiliği görevine atanan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Veda ziyaretinde Fethiye’nin hedefinin çok yüksek olduğunu...

Güvençer’den Saatcı’ya veda ziyareti

Son Valiler Kararnamesiyle Kahramanmaraş Valiliği görevine atanan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Veda ziyaretinde Fethiye’nin hedefinin çok yüksek olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Vali Güvençer, “Fethiyelilerin, Fethiye ile ilgili ümitleri çok yüksek. Fethiye hak ettiği yere gelecek” dedi.

Fethiye Kaymakamlığının ardından Fethiye Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştiren Mustafa Hakan Güvençer’i Belediye personelleri çiçekle karşıladı.Samimi ortamda geçen ziyarette konuşan Vali Güvençer, “Öncelikle meslek hayatımda beni Fethiyeliler ve Muğlalılar ile buluşturan Allah’ıma şükrediyorum. Helallik isteyerek Fethiye’den, Muğla’dan ayrılıyorum. Kahramanmaraş’ta sadece kendimi ve devletimi değil, Muğla ve ilçelerini de temsil edeceğim. Fethiye’ye hep bir mutluluk ve sevinçle geldim. Fethiye’nin diğer Muğla ilçelerine göre de gönlümde her zaman ayrı bir yeri oldu. Bu etken de Fethiye’nin insanları kadar, Fethiye’yi temsil eden Belediye Başkanımız, Kaymakamımız ve STK temsilcilerinin payı oldu.  Fethiyelilerin, Fethiye ile ilgili ümitleri çok yüksek. Hedefleri çok yüksek. Anlamış, kavramış ve iştirak etmiş ve elimden geldiğince bu hedef için onlarla birlikte emek sarf etme sözünü vermiştim. Zorunlu sebeplerden dolayı bu sözümü yarıda bırakmak zorunda kaldım. Biliyoruz ki, teker asla tümsekte kalmayacak. Fethiyelilerin gayretleri sayesinde Fethiye hak ettiği yere gelecek. Bende bundan sonra inşallah Fethiye ile ilgili hep iyi haberler alacağım. Ben Fethiyelilerin haklarını helal etmelerini sonrasında da hatırladıkça hayırla dua etmelerini temenni ediyorum” dedi.

“Yatırımlarla ilgili çalışma başlatmıştık”

Fethiye ile ilgili yatırımlarla ilgili Vali Güvençer ile çalışma başlattıklarını ifade eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Devletin kendisine vermiş olduğu Valilik sorumluluğunu bize bir ağabey gibi yaklaşarak gösterdi. 15 aylık süreçte bu anlamda doyamadığımız bir ayrılık yaşıyoruz şuanda. Kahramanmaraş çok iyi bir vali kazandı. Kahramanmaraş halkına şimdiden hayırlı olsun. Muhakkak Sayın Valimizin yerine gelen Valimizde Muğla için güzel şeyler yapacaktır. Fethiye’nin yatırımlarıyla ilgili Sayın Valimizle çalışmalara başlamıştık. Gönül arzu ederdi ki, bunları beraber sonuçlandıralım. Bunların semeresini görelim. Ancak olmadı. Bunun en sevilecek tarafı son olaylardan sonra Kahramanmaraş gibi çok hassas bir bölgeye Sayın Valimizin görevlendirilmesidir.  Bu da bence Sayın Valimizin devlet nezdindeki yerini gösteriyor. Allah utandırmasın. Kendisine cani gönülden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.