Güvençer’den afet alanında inceleme

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, geçtiğimiz hafta Sarıgerme’de meydana gelen hortum sonrası zarar göre alanlarda incelemelerde bulundu.Sarıgerme Hiton Otel’de sektör temsilcilerinin katıldığı turizm toplantısına katılan...

Güvençer’den afet alanında inceleme

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, geçtiğimiz hafta Sarıgerme’de meydana gelen hortum sonrası zarar göre alanlarda incelemelerde bulundu.

Sarıgerme Hiton Otel’de sektör temsilcilerinin katıldığı turizm toplantısına katılan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, geçtiğimiz günlerde Ortaca İlçesi Sarıgerme Köyünde yaşanan hortum olayından zarar gören köy, otel ve plajlarda incelemelerde bulundu.

Turizmcilerle görüşen Vali Güvençer, daha sonra Sarıgerme Yeşilyurt Köyünde hortumdan zarar gören köylüleri ziyaret etti. Buradaki eksikliklerin en kısa zamanda tamamlanması için gerekenlerin yapılacağını söyleyen Vali Güvençer, hortumdan etkilenerek zarar gören seraları da gezdi.

Daha sonra Köyceğiz İlçesi Toparlar Beldesinde yaşanan selden zarar gören vatandaşları da ziyaret eden Vali Güvençer’e, Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Toparlar Belediye Başkanı Kamil Ceylan eşlik etti. Bir süre burada inceleme yapan Vali Güvençer, herkese tek tek geçmiş olsun dileklerinde bulunarak ilçeden ayrıldı.

Ziyaretlerde, Vali Güvençer’e Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Kültür ve Turizm İl Müdürü Kamil Özer, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ve Toparlar Belediye Başkanı Kamil Ceylan eşlik etti.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.