Gürün’den Kocabıyık’a 50. Yıl teşekkürü

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, gazetecilik mesleğinde 50.yılını tamamlayan Hüseyin Kocabıyık’a plaket verdi.Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, gazetecilik mesleğinde 50.yılını...

Gürün’den Kocabıyık’a 50. Yıl teşekkürü

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, gazetecilik mesleğinde 50.yılını tamamlayan Hüseyin Kocabıyık’a plaket verdi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, gazetecilik mesleğinde 50.yılını kutlayan ve aktif gazetecilik mesleğini devam ettiren Muğla’nın sevilen gazetecilerinden Hüseyin Kocabıyık’a gazetecilik mesleğine ve Muğla’ya yaptığı katkılardan dolayı plaket verdi. Deneyimli gazeteci Hüseyin Kocabıyık için düzenlenen organizasyona Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile birlikte Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ünal Türkeş, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Yavuz Kayı ve Menteşe başkan yardımcıları katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, gazetecilik mesleğinde 50.yılını dolduran Hüseyin Kocabıyık’ın gazeteciliğin ve gazetecinin ne yapması ve nasıl yapması gerektiği konularında anlatacak çok mesleki birikimi olduğunu söyledi ve Hüseyin Kocabıyık’a Muğla’ya yaptığı ve bundan sonra yapacağı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Gürün; “Hüseyin Kocabıyık, gazetecilik mesleğinde 50. Yılını dolduran, yaygın medyadaki birçok gazetenin Muğla’da temsilciliğini yapan, Muğla’nın haberlerini ulusal boyuta taşıyan ve aktif gazeteciliğe devam eden başarılı ve usta kalemlerimizden. Gazetecilik mesleği ile ilgili kendisinin anlatması gereken çok şey var. Muğla’da gazeteciliğin nasıl başladığını, nasıl geliştiğini, ne gibi evrelerden geçtiğini, ileri olduğu ya da geri kaldığı durumları anlatabilecek, gazeteciliğin ve gazetecinin ne yapması ve nasıl yapması gerektiğini en iyi ifade edebilecek mesleki birikime sahip bir gazetecimiz. Hüseyin Kocabıyık’a Muğla’ya yaptığı ve bundan sonra yapacağı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Gazetecilik mesleğinde 50. Yılını dolduran deneyimli gazeteci Hüseyin Kocabıyık kendisine teşekkür plaketi veren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti. Hüseyin Kocabıyık; “Sayın belediye başkanım, sevgili dostum Osman Gürün ile hekimlik yıllarından beri dostluğumuz vardır. Zaman zaman görüşür, konuşuruz. Meslekte 50.yılı doldurmuş olmam nedeniyle göstermiş oldukları ilgi ve teşekkür için bende kendilerine ne kadar teşekkür etsem azdır. Kendilerine sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.