Gürün, Yalıkavak’ta coşkuyla karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Yalıkavak Seçim Bürosu açılışına katıldı.30 Mart Yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Başkan...

Gürün, Yalıkavak’ta coşkuyla karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Yalıkavak Seçim Bürosu açılışına katıldı.

30 Mart Yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Başkan Gürün, CHP Bodrum Yalıkavak seçim bürosu açılışına katıldı. Yalıkavak’ta partililer ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa CHP 22. Dönem Muğla Milletvekilleri Prof.Dr. Gürol Ergin, Dr. Ali Arslan, Fevzi Topuz, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan katıldı.

Yalıkavak Seçim Bürosu açılışında Bodrumlulara hitap eden Başkan Gürün, 30 Mart’ta Bodrum’dan seçimlere en üst seviyede katılım ve CHP’nin rekor seviyede oy almasını beklediklerini söyledi. Başkan Gürün; “ 30 Mart Yerel Seçimleri, diğer yerel seçimlere göre çok farklı ve önemli. Seçimlerden sonra Muğla, Büyükşehir statüsüne geçecek. Büyükşehir olduktan sonra yetki, sorumlulukları ve kaynakları artacak. Hizmetler yetki ve görev alanlarına göre ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesi tarafından yerine getirilecek. Yetki ve kaynakların artmasıyla çok daha fazla hizmet etme imkanı bulacağız. Seçimlerde ilçe belediye başkanı ve büyükşehir belediye başkanını seçeceksiniz. Bu seçimlerde Bodrum’dan en üst seviyede katılım ve CHP’nin rekor seviyede oy almasını bekliyoruz. Ülkemizde yaşanan olaylar ve yaratılan güvensizlik ortamına demokratik tepkimizi sandıkta göstermeliyiz. Herkesin sandığa gitmesi lazım. 31 Mart’ta çok farklı bir Muğla’ya, Türkiye’ye adım atacağız ve bu yürüyüş genel seçimlere kadar devam edecek. Yolumuz açık olsun.” dedi.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.