GÜRÜN, MUĞLA'YI KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Seçim çalışmalarına ara vermeden sürdüren CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün, Muğla, ilçeler ve köylerini karış karış geziyor.CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, yerel...

GÜRÜN, MUĞLA'YI KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Seçim çalışmalarına ara vermeden sürdüren CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün, Muğla, ilçeler ve köylerini karış karış geziyor.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, yerel seçim çalışmalarına ara vermeden, hafta içi, hafta sonu demeden devam ediyor. Başkan Gürün yerel seçim çalışmaları için, Yatağan’ın beldelerini, Menteşe’nin mahalle ve köylerini ziyaret etti. Ayrıca Başkan Gürün, Muğla Belediyesi tarafından yaptırılan Menteşe Kent Parkı’n açılışını CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran’ında katılımıyla gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 30 Mart yerel seçim çalışmaları için Yatağan’ın Turgut, Yeşilbağcılar, Bencik beldelerini, Menteşe’ye bağlı Taşlı, Esençay, Akçaova, Yeniköy, Denizova köylerini, Bayır beldesini ziyaret etti. Ayrıca Başkan Gürün Muğla Belediyesi tarafından yaptırılan Menteşe Kent Park’ın açılışını CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran’ın da katılımıyla gerçekleştirdi.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün’e köy, belde ziyaretlerinde ve Menteşe Kent Park açılışında, CHP Muğla milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir, Ömer Süha Aldan, CHP 22.Dönem Milletvekili Prof.Dr. Gürol Ergin, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP Menteşe Belediye Başkan adayı Bahattin Gümüş, partililer de eşlik etti. Ayrıca Muğla Belediyesi tarafından yaptırılan Menteşe Kent Park’ın açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, sivil toplum kuruluşları başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

30 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala, çalışmalarına aralıksız devam eden Başkan Gürün’e, ziyaret ettiği beldelerde, köylerde vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Muğla Belediye Başkanı olarak tanıyanların yanı sıra, hem başkan hem doktor olarak tanıyan vatandaşların sayısı da bir hayli fazla. Muğla’nın beldelerinin tamamını, köylerinin de yarıdan fazlasını ziyaret eden Başkan Gürün, gittiği yerlerde seçimlerden sonra büyükşehir statüsüne geçecek Muğla’da yaşanacak değişiklikleri ve vatandaşların merak ettiği konuları seçmenlerine anlatıyor. 396 köyü, 48 beldesi, 13 ilçesi olan Muğla’da, köy ve beldelerin kapatılıp mahalle olmasından sonra, Muğla’ya 13 ilçe ve bir büyükşehir ailesi olarak hizmet edeceklerini söyleyen Başkan Gürün, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra il özel idarelerin kapanmasıyla yetkilerin büyükşehre geçeceğini, dolayısıyla eskisine nazaran hizmetlerin daha hızlı ulaşacağını söyledi. Bu yerel seçimlerin, Muğla’nın büyükşehir olmasının yanı sıra, ülkeyi güvensizlik ortamına sürükleyen siyasi iktidara vereceği mesaj açısından da önemli olduğunu söyleyen Başkan Gürün, bütün seçmenlerden sandığa gitmelerini istedi.

Akçaova ziyaretinde vatandaşlarla sohbet ettikten sonra, Akçaova Düğün Salonu’ndaki Paşalı ve Çetin ailelerinin kına gecesine misafir olan Başkan Gürün genç çifte mutluluklar diledi ve genç çiftle beraber zeybek oynadı.

Esençay’da coşkulu karşılama

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün ve CHP Menteşe Belediye Başkan adayı Bahattin Gümüş’ün Esençay ziyaretinde izdiham ve duygu dolu anlar yaşandı. CHP Menteşe Belediye Başkan adayı Bahattin Gümüş’ün doğduğu köy olan Esençay’a uzun bir araç konvoyu ile giren Başkan Gürün ve Bahattin Gümüş’ü komşu köylerden gelenlerle birlikte yoğun bir kalabalık Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve Menteşe Belediye Başkanı gibi karşıladı. Doğduğu topraklara 30 Mart akşamı geleceğini, annesinin elini öpüp duasını alacağını söyleyen Menteşe Belediye Başkan adayı Bahattin Gümüş, CHP’nin birçok kademesinde görev aldığını, üyelerin de desteğiyle Menteşe Belediye Başkan adayı olduğunu söyledi. Başkan Gürün’de Esençay’da vatandaşların özellikle kadın seçmenlerin yoğun katılımından dolayı teşekkür etti. İnsanın kendi köyünde, kendi kökünde kendini daha iyi hissettiğini söyleyen Başkan Gürün, Menteşe Belediyesi’nde Bahattin Gümüş ile uyum içinde, Muğla için çalışacaklarını belirtti.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.