GÜRÜN İLÇE DANIŞMA TOPLANTILARINA KATILDI

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Köyceğiz ve Ortaca’da düzenlenen ilçe danışma toplantılarına katıldı.Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün 30 Mart Yerel seçim sonuçlarının değerlendirildiği...

GÜRÜN İLÇE DANIŞMA TOPLANTILARINA KATILDI

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Köyceğiz ve Ortaca’da düzenlenen ilçe danışma toplantılarına katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün 30 Mart Yerel seçim sonuçlarının değerlendirildiği Köyceğiz ve Ortaca İlçe Danışma kurulu toplantılarına katıldı. Başkan Gürün ile birlikte ilçe danışma kurulu toplantılarına CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP İlçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Köyceğiz ve Ortaca İlçe danışma toplantılarında konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, yerel seçimlerde parti örgütlerinin çok iyi çalıştığını ve elde ettikleri başarının Muğla’yı, Türkiye genelinde büyükşehirlerde İzmir ile birlikte en fazla oy alan il yaptığını söyledi. Başkan Gürün; “Muğla yerel seçimlerde çok önemli bir başarının altına imza attı ve bu başarıyla sadece Muğla’dan değil Türkiye’nin birçok yerinden bizleri kutlayan mesajlar aldık.  Muğla’da 9 ilçe  belediye başkanlığını kazandık, kaybettiğimiz dört ilçeden ikisinde meclis çoğunluğunu kazandık. Kavaklıdere ve Seydikemer’i kaybettik. Ama Seydikemer’de 8700 olan oy farkını binli rakamlara indirdik, oy oranımızı arttırdık. Yerel seçimlerde CHP örgütü başarılıdır. Seçimlerde zamanın el verdiği kadar bütün Muğla’yı ilçe başkanlarımın hazırladığı programlar çerçevesinde dolaştım. Yerel seçimlerdeki başarımızı kutlamalı ve hemen cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi için çalışmaya başlamalıyız. Bütün vatandaşlarımıza ulaşmalı, onlarla bir araya geldiğimizde de onları dinlemeli, anlamaya çalışmalıyız. Muğla’da oy potansiyelimiz yüzde 60 oy bandıdır. Bütün arkadaşlar, kadın kolları, gençlik kolları güzel ve organize çalışarak başarılı bir seçim dönemi geçirdik. Muğla yüzde 49.5 oy oranıyla büyükşehirlerde CHP’nin İzmir ile birlikte en fazla oy aldığı il. Seçimlerde katkısı olan bütün partililere, kadın ve gençlik kollarımızı çalışma performanslarından dolayı kutluyor, adaylarımıza ve partimize yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.