Gürün, hız kesmiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, 30 Mart Yerel seçimleri için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Seydikemer ziyaretini tamamladıktan sonra Başkan Gürün ayağının tozuyla...

Gürün, hız kesmiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, 30 Mart Yerel seçimleri için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Seydikemer ziyaretini tamamladıktan sonra Başkan Gürün ayağının tozuyla Bayır Pazarını ve Gökova Halk pazarını dolaştı.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Bayır hayvan pazarında, hayvan üreticilerinin sorunlarını, şikayetlerini ve önerilerini dinledi. Ayrıca vatandaşlar, Muğla Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Mezbaha Tesisleri’nin il genelinde tercih edildiğini, tesisin ihtiyaçları karşılamada yeterli olduğunu, temizlik ve hijyen bakımından güvenilir olduğunu söyleyip Başkan Gürün’e belediyenin bu tesisi için teşekkür ettiler. Başkan Gürün’e Bayır ziyaretinde, CHP Menteşe Belediye Başkan adayı Bahattin Gümüş, Bayır Belediye Başkanı Cumhur Çoban, Kafaca Belediye Başkanı Murat Gökalp, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Güven ve partililer eşlik etti.

Bayır ziyaretinden sonra Gökova’ya geçen Başkan Gürün Gökova Halk Pazarı’nı dolaştı. CHP Ula Belediye Başkan adayı Ümit Karaarslan ile birlikte halk pazarını gezen Başkan Gürün’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlar ile tek tek ilgilenen, sohbet eden Başkan Gürün yerel seçim çalışmalarına hafta içi hafta sonu demeden devam etti.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.