GÜRÜN FETHİYE'DEN MEMNUN AYRILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün,Fethiye gezisinde, mahalleleri, sivil toplum kuruluşlarını, esnaf odalarını, tersaneyi, Salı pazarını, kahveleri, hastaneleri, taksi, dolmuş duraklarını...

GÜRÜN FETHİYE'DEN MEMNUN AYRILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün,Fethiye gezisinde, mahalleleri, sivil toplum kuruluşlarını, esnaf odalarını, tersaneyi, Salı pazarını, kahveleri, hastaneleri, taksi, dolmuş duraklarını tek tek gezerek seçim çalışmalarına aralıksız devam etti.

30 Mart Yerel seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Dr. Osman Gürün, Fethiye ziyaretinin ilk gününde sanayi sitesi, Servisçiler Kooperatifi, Deniz Ticaret Odası, tersane, Salı Pazarı, Selanikliler Derneği, Sanayi ve Ticaret Odası ve Foça Mahallesi’ni ziyaret etmişti. Fethiye’deki seçim çalışmalarına devam eden Dr. Osman Gürün, Karaçulha Hali, hastaneler, Şoförler Odası, Atatürkçü Düşünce Derneği, Müftülük, Çalış minibüs kooperatifi, Esnaf odalarını ziyaret etti. Mimarlar, İnşaat, Mühendisler Odası ile toplantı yaptı. Fethiye yerel kanalı Kanal F de Pozitif Düşünce programının çekimlerine katıldı.

Karaçulha Beldesi’nde Yoğun İlgi

Fethiye ziyaretleri kapsamında Karaçulha Belediyesi Kültür Merkezi’nde partililere ve vatandaşlara hitap eden Dr. Osman Gürün, 30 Mart yerel seçimlerinde büyükşehir statüsüne geçecek Muğla’da yaşanacak değişimleri vatandaşlara anlattı. Büyükşehir yasasıyla köylerin tüzel kişiliğinin ortadan kalkacağını, mahalle olacağını söyleyen Dr. Osman Gürün sözlerine şöyle devam etti; “ Bu seçimlerde, büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanı, ilçe belediye meclis üyesi, mahalle muhtarı seçmek için oy kullanacaksınız, yani mahallerden, ilçeden ilçe belediye sorumlu olacak. Muğla’nın 13 ilçesinden, tamamından görev alanı içerisinde Büyükşehir belediyesi sorumlu olacak. İlçelerde seçim çalışmalarına devam eden arkadaşlarım, ilçelerin sorunlarını, büyükşehrin alanına giren sorunları ve çözüm önerilerini belirleyecek. 5 yıl içerisinde yapılması gerekenleri, ihtiyaçları planlayarak ortaya koyacağız. Biz 13 ilçe bir büyükşehir ile birlikte büyük bir aile olacağız. 15 yıldır Muğla’da Belediye başkanı olarak kimseyi ötekileştirmeden herkesi kardeşimiz, ablamız, amcamız olarak görerek hizmet veriyoruz. Bir belediye başkanının seçimlerde herhangi bir partiden seçilip seçimlerden sonra herkesin başkanı olabilmesi önemli. Cumhuriyet Halk Partisi bu yerel seçimlerde herkesle birlik olalım beraber olalım istiyor. Hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun, doğru, dürüst insanlar bizim için birdir diyor. CHP’nin Ankara, Bursa, Hatay adayları bu yeni anlayışın, kucaklayan, herkesi birleştiren anlayışın göstergesi. Oncu buncu demeden, birlikte olmalıyız, beraber olmalıyız, kol kola girmeli, gönül gönüle vermeliyiz.” dedi.

Gürün Fethiye Kaymakamı’nı Ziyaret Etti

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Keramettin Yılmaz Fethiye ziyaretlerinde Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ı da makamında ziyaret etti. Yaklaşan yerel seçimler öncesi halkın demokratik kurallar ve huzur içerisinde bir seçim süreci geçirmesini dileyen Çalık, adaylara başarılar diledi. Başkan Gürün’de ziyarette; “Devletimizin temsilcisi olarak sizlerle birlikte, seçimlerde dostluk ve huzur içerisinde halkımızın iradesinin ortaya çıkmasını sağlayacağız.” dedi.

Ölüdeniz’de Sıcak Karşılama

Fethiye ziyaretlerinin son gününde Başkan Gürün ve beraberindeki heyet minibüs kooperatifleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. Ayrıca Başkan Gürün, askere gidecek gençler için düzenlenen Asker mevlit yemeğine katıldı ve gençlerle sohbet etti. Ölüdeniz beldesinde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Gürün, muhtarların sorunlarını dinledi ve yeni büyükşehir yasasının olumlu, olumsuz yanlarını muhtarlara anlattı. Ölüdeniz beldesinde Fethiye Belediye Başkan adayı Keramettin Yılmaz’la birlikte kalabalık bir vatandaş grubuna hitap eden Başkan Gürün, yaratılan güvensizlik ortamında adalet duygusunun sorgulanmaya başladığı bugünlerde toplumsal tepkiyi demokratik usullerle sandıkta göstermemiz gerektiğini söyledi. Herkesin ortak değerlerimiz etrafında buluşması gerektiğini söyleyen Başkan Gürün; “Bizim ortak değerlerimiz, Atatürk’ümüz, Bayrağımız, Cumhuriyetimiz etrafında bir araya gelmeli, bu ortak değerlerimize sahip çıkmalıyız. Bize hizmet edecek, güven verecek, şeffaf, demokratik, insan haklarına saygılı, giyime kuşama karışmayan, özgürlükleri koruyan bir yönetime ulaşmamız lazım. Önümüzdeki seçimlerde herkesin sandığa gitmesi, demokratik haklarını kullanması lazım. Biz bu yerel seçimlerde 13+1 takımını sizlerin desteğiyle oluşturacağız. Umuyorum ki seçimlerden sonra Muğla ve Türkiye bambaşka bir aydınlığa adımını atacak.” dedi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.