Güneşcan yuvaya döndü

Muğlaspor’dan PTT 1. Lig ekibi Boluspor’a transfer olan ve geçtiğimiz yıl da Çankırıspor’da oynayan yeşilbeyazlıların eski oyuncu Güneşcan Görgülü yuvaya döndü.Muğlaspor’un yetiştirdiği, Boluspor, Fenerbahçe ve Milli...

Güneşcan yuvaya döndü

Muğlaspor’dan PTT 1. Lig ekibi Boluspor’a transfer olan ve geçtiğimiz yıl da Çankırıspor’da oynayan yeşilbeyazlıların eski oyuncu Güneşcan Görgülü yuvaya döndü.

Muğlaspor’un yetiştirdiği, Boluspor, Fenerbahçe ve Milli takımın eski oyuncularından Sercan Görgülü’nün yeğeni, yine MUğlaspor’un eski futbolcularından Tezcan Görgülü’nün oğlu Güneşcan Görgülü yetiştiği kulüp Muğlaspor’a geri döndü.

Geçtiğimiz sezon Çankırıspor’da oynayan Güneşcan Görgülü, MUğlaspor’dan PTT 1. Lig ekibi Boluspor’da da forma giymişti. Ligde yeni sezonda zirveyi hedefleyerek 3. lig özlemini sona erdirmek isteyen Muğlaspor, geçtiğimiz yıllardaki şampiyon kadrosunda mücadele eden orta saha oyuncusu Güneşcan Görgülü ile anlaşma sağladı. Muğlaspor’un ardından çok sayıda 1. Lig ve 2. Lig ekibinde forma giyen Güneşcan Görgülü yuvaya döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.

Bu sezon ligde mutlaka şampiyonluğu hedeflediklerini ve bu doğrultuda bir kadro oluşturduklarını ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Rüştü Gürsoy, camianın uzun zamandan bu yana arzuladığı 3. Lig özlemini bu sezon mutlaka sona erdireceklerini kaydetti. Başkan Gürsoy, Güneşcan Görgülü’nün takımın başarısına büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Yeniden yeşil beyazlı formayı giyeceği için çok mutlu olduğunu belirten başarılı orta saha oyuncusu Güneşcan Görgülü, takımın başarılı olması için takım arkadaşları ile birlikte elinden geleni yapacağını kaydetti.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.