Gümüş: Mesai gözetmeksizin çalışacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, “Muğla’mız bir sanayi şehri değil. Kültür, turizm ve üniversite şehri. Başkan olduğum takdirde bu yolda kentimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Çünkü...

Gümüş: Mesai gözetmeksizin çalışacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, “Muğla’mız bir sanayi şehri değil. Kültür, turizm ve üniversite şehri. Başkan olduğum takdirde bu yolda kentimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Çünkü ülkemizde Kültür Kenti diyebileceğimiz çok az şehir kaldı” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, dünde ziyaretlerine devam etti. Gümüş ve beraberindeki CHP Meclis Üyesi Adayları Muğla Sanat Severler Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Sadettin Özbek ile bir araya geldiler.

Ziyaretinde Dernek Başkanı Sadettin Özbek kültür kenti Muğla’nın, sanata ve kültüre daha çok sahip çıkması gerektiğini belirterek, “Bu anlamda en büyük destekçimiz Muğla Belediyesi” dedi.

Muğla Sanat Severler Derneği Sadettin Özbek, “Bahattin Bey içimizden biri. Dolayısıyla kentlisini de, köylüsünü de yakından tanıyor. Bu anlamda ben Bahattin Bey ve ekibinin başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş,” Sizleri ve çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Muğla Sanat Severler Derneği, kentimiz de çok güzel çalışmalara imza atıyorlar. Bunun devam etmesini temenni ediyorum. Sizin de söylediğiniz gibi, Muğla Belediyesi her zaman destekçiniz oluyor. Bende Başkan olduğum takdirde desteklerimiz mutlaka devam edecektir. Hatta bununla ilgili olarak projelerimizde yer alan çalışmalarımız var. Köyleri ve köy çocuklarına çok önem veriyorum. Kentte yaşayan çocuklarımız hangi imkanlardan faydalanıyorsa, köydeki çocuklarımızda aynı imkanlardan yararlanacak. Bununla ilgili köylerde tiyatrolar ve çeşitli etkinlikler yapılabilir. Belediye olarak destekleriz. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Kapımız her zaman açık. Mesai mevzuu gözetmeksizin sizlerle birlikte çalışacağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.