Gümüş, mahalleleri ziyaret ediyor

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve beraberindeki Başkan Yardımcıları ile Fen İşleri Müdürü, kırsaldaki mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.Ziyaretinde vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaşan...

Gümüş, mahalleleri ziyaret ediyor

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve beraberindeki Başkan Yardımcıları ile Fen İşleri Müdürü, kırsaldaki mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Ziyaretinde vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaşan Başkan Gümüş, ziyaret ettikleri mahallelerin istek ve taleplerini dinledi, tek tek not aldı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Kırsaldaki mahallelerimiz ziyaret ederek muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik, onların istek ve taleplerini dinledik. Gösterilen ilgiye teşekkür ediyorum. Yaptığımız hizmetlerin karşılığında “sağ ol evladım” demeleri bizim bütün yorgunluğumuzu alıyor” dedi.

Başkan Gümüş, kırsaldaki sorunların tek tek incelenip çözüme kavuştuğunun altını çizerek, “Kısa zamanda birçok mahallemizin yollarını yaptık,  kaldırımlarını düzenledik. Her mahallemizin masa, sandalye ve bank gibi küçük görünen ama ihtiyaç olan isteklerini yerine getirdik.  İhtiyaç olan mahallelerimizin muhtarlık binalarını düzenledik. Ziyaretlerimizin sevindirici tarafı, taleplerin her gelişimizde azalıyor olması. Demek ki sorunlar çözüme kavuşuyor. İstek ve talepler yerinde incelenip, dinlenip çözülüyor. Başkan olduğum günden bu yana kırsaldaki mahallelerimiz ile hep yakından ilgilendim. İlgilenmeye de devam edeceğim. Zaten mahalle muhtarlarımız ile devamlı bir araya geliyoruz” dedi.

Başkan Gümüş sırasıyla Yerkesik, Algı, Çatakbağyaka, Meke ve Yenice Mahallelerini ziyaret ederek, istek ve talepleri dinledi, ihtiyaçların en kısa zamanda yerine getirilmesi yönünde talimat verdi.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.