Gümüş mahalleleri dolaşıyor

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve beraberindeki heyet geçtiğimiz günlerde Yerkesik, Algı, Yenibağyaka, Denizova ve Derinkuyu mahallelerini ziyaret ederek gezi ve incelemelerde bulundu. Başkan Gümüş, ziyaretlerinde mahalle...

Gümüş mahalleleri dolaşıyor

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve beraberindeki heyet geçtiğimiz günlerde Yerkesik, Algı, Yenibağyaka, Denizova ve Derinkuyu mahallelerini ziyaret ederek gezi ve incelemelerde bulundu. Başkan Gümüş, ziyaretlerinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.   Haber Merkezi

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş sık sık mahalleleri ziyaret ederek, mahalle muhtarları ile bir araya geliyor. Geçtiğimiz günlerde Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven, Fen İşleri Müdürü Onur Necip Uslu, Meclis Üyeleri Umut Barış Baykara ve Hurşit Öztürk ile Yerkesik, Algı, Yenibağyaka, Denizova ve Derinkuyu mahallelerini ziyaret eden Başkan Gümüş, buralarda gezi ve incelemelerde bulundu.

Mahalle gezilerinde muhtarları da ziyaret eden Başkan Gümüş, burada muhtarlar ile bir araya gelip isteklerini dinledi. Muhtarların istek ve şikâyetlerini tek tek not alan Başkan Gümüş, “Mahallelerimizin en çok ihtiyaç duydukları çok amaçlı bir düğün salonu. Bu zaten projelerimizde var. İhtiyaç olan mahallelerimize en kısa zamanda düğün salonu yapılacak. Bunun yanında eksikleri olan mahallelerimizin ihtiyaçları da, en kısa zamanda yerine getirilecek” dedi.

Ziyaretinde vatandaşlar ile yakından ilgilenip, sohbet eden Başkan Gümüş,  daha sonra Damla Deresi Mağarasını gezdi. Damla Deresinde incelemelerde bulunan Başkan Gümüş, “Damla Deresi Mağarası, yaz- kış akan suları ve doğası ile harikulade bir yer. Burası ile ilgili en kısa zamanda proje hazırlayıp turizme kazandıracağız” dedi.

Ziyaretinde vatandaşlar ve muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Gümüş Kerimoğlu Evi’ni de ziyaret etti.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.