Gümüş köylerden başladı

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, seçim çalışmalarına köylerden başladı.CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş seçim çalışmalarına köylerden başladı.Öncelikle köylerde büyük bir ilgiyle...

Gümüş köylerden başladı

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, seçim çalışmalarına köylerden başladı.

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş seçim çalışmalarına köylerden başladı.

Öncelikle köylerde büyük bir ilgiyle karşılanan Gümüş, köy kökenli olduğunu ailesinin hala daha köyde oturduğunu bu nedenle köyleri ve köylerde yaşayanların sıkıntılarını çok iyi bildiğini söyledi. Öncelikle Büyükşehir  yasasından bahseden Gümüş, köylerin artık köy statüsünün bittiğini, Menteşe İlçesi'nin birer mahallesi olduğunu ifade ederek,  Köylere yapılacak bütün hizmetlerin Menteşe Belediyesi tarafından yapılacağını belirtti.

İlçe Başkanı olması nedeni ile de köylerde yapılacak hizmetlerin neler olduğunu ve neler yapılabileceğini çok iyi bildiğini söyleyen Gümüş , Yüz Bini aşan nüfusuyla, bütçesiyle, araç ve gereç ekipmanı yönüyle güçlü olan belediyenin bu imkanlarını köylere hizmet olarak götüreceklerini belirtti.

Gümüş, her perşembe CHP Menteşe İlçe Binasın da iki saatini köylülere ayırarak onların dertlerini, isteklerini, sıkıntılarını dinleyeceklerini ve bu yönde çalışmalar yaparak gerekirse köy komisyonları kurarak köylülerin isteklerine göre projeler gerçekleştireceklerini söyledi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.