Gümüş, iftar yemeği verdi

Menteşe Belediyesi Ramazan Ayı dolayısıyla Eski Garaj Alanında kurduğu iftar çadırında vatandaşlara ücretsiz iftar yemeği verdi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün ev sahipliğinde verilen ilk İftar yemeğine, Muğla...

Gümüş, iftar yemeği verdi

Menteşe Belediyesi Ramazan Ayı dolayısıyla Eski Garaj Alanında kurduğu iftar çadırında vatandaşlara ücretsiz iftar yemeği verdi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün ev sahipliğinde verilen ilk İftar yemeğine, Muğla Valisi Amir Çiçek, CHP 22. ve 23. Dönem Muğla Milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Partililer ve vatandaşlar katıldı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş vatandaşlarla bir araya geldiği iftar çadırında, “Ramazan Ayı; İnsanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri, hem de ihtiyaç sahiplerinin halini daha iyi anlayarak, daha çok yardım eli uzattıkları bir ay olması nedeniyle müstesna bir ay. Bizde Menteşe Belediyesi olarak Ramazan Ayı’nda her gün bir hayırseverimizin sağladığı erzakla, halkımıza iftar yemeği veriyoruz. Vatandaşlarımız Ramazan Ayı boyunca İftarını burada açabiliyorlar. Belediyemizin aşevinde hazırlanan iftar yemeklerimizden, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine de götürüyoruz. Ramazan Ayı boyunca açık kalacak iftar çadırımızda her gün, 2 bin kişiye Menteşe Belediyesi olarak iftar yemeği vereceğiz” dedi.

Başkan Gümüş Ramazan Ayı boyunca, çeşitli eğlencelerin de düzenleneceğini belirterek, “Geleneksel Ramazan eğlencelerimizi bu yılda yapacağız. Hacivat-Karagöz oyunu, Sihirbazlık Gösterileri, Palyaço ve Zeybek oyunları gibi çeşitli etkinliklerimiz olacağı bu etkinliklerimizi, kent merkezinin yanı sıra, kırsal mahallelerimize de taşıyacağız. Bu eğlencelerimiz ile çocuklarımızın ve ailelerimizin de güzel vakit geçirmelerini sağlayacağız” dedi.

Eski Garaj Alanında kurulan iftar çadırında, uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlara Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş iftar yemeği dağıttılar.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.