Gümüş: Günlüce yolları daha güvenli hale geldi

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kırsal mahallelerde yapılan çalışmalar kapsamında Günlüce Mahallesine Bin metrekare kilit parke taşı döşenirken, ulaşım güçlüğüne neden olan yollar, yaya ve araç...

Gümüş: Günlüce yolları daha güvenli hale geldi

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kırsal mahallelerde yapılan çalışmalar kapsamında Günlüce Mahallesine Bin metrekare kilit parke taşı döşenirken, ulaşım güçlüğüne neden olan yollar, yaya ve araç trafiğine uyumlu hale getirildi.

Günlüce mahallesinde 2 farklı güzergâhta yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, özellikle aşırı yağışlar nedeniyle vatandaşları zor duruma düşürecek yolların bakım ve onarımlarını gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Başkan Gümüş, “Belediye ekiplerimiz kar kış demeden çalışarak yolları vatandaşlarımız için daha güvenli hale getiriyorlar. Bu kapsamda hem kent merkezimizde, hem de kırsal mahallelerimizde çalışmalarımıza hız verdik. Özellikle yağışlar nedeniyle vatandaşlarımızı zor duruma düşürecek yolların bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyoruz. Günlüce Mahallemizde yine kış ayında vatandaşlarımıza zorluk çıkaran yollara Bin metrekare kilit parke taşı döşeyerek, bu yolları kullanıma hazır hale getirdik ve mahalle halkımızın hizmetine sunduk. Ayrıca bölgede toprak kayması tehlikesi olan yerlere istinat duvarı çekildi. Tüm bu çalışmalarımız sonucunda bu mahallemizdeki yolumuz artık vatandaşlarımız için daha güvenli ve kullanışlı hale geldi” dedi.

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.