Gümüş, adalet için yürüdü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan başlattığı Adalet yürüyüşü İstanbul’a yaklaştıkça daha yoğun bir katılım ve destekle devam ediyor. Kılıçdaroğlu her güzergahta ve mola verdiği il ve ilçelerde...

Gümüş, adalet için yürüdü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan başlattığı Adalet yürüyüşü İstanbul’a yaklaştıkça daha yoğun bir katılım ve destekle devam ediyor. Kılıçdaroğlu her güzergahta ve mola verdiği il ve ilçelerde partiler kadar vatandaşlar tarafından da yoğun bir sevgi ve destekle karşılanıyor. Adalet yürüyüşüne ülkenin dört bir yanında CHP yöneticileri, milletvekilleri, belediye başkanları ve partililer de katılıyor.

CHP Muğla Millevtekilleri, il başkanı ve ilçe başkanları, parti yöneticileri ve partililerin yanı sırı bütün CHP’li belediye başkanları da adalet yürüyüşüne katılım göstererek destek verdiler ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile omuz omuza yürüdüler.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşüne katıldı. Gümüş, “Adalet için, demokrasi için hukuk devleti için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüyoruz” dedi.

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.