Güllük sezona hazırlanıyor

Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat yaklaşan yaz sezonu öncesi Güllük mahallesinde incelemelerde bulundu.Beraberinde Güllük fen işleri ve temizlik ekipleriyle birlikte yaz sezonu öncesi Güllük mahallesinde sahil ve belirli...

Güllük sezona hazırlanıyor

Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat yaklaşan yaz sezonu öncesi Güllük mahallesinde incelemelerde bulundu.

Beraberinde Güllük fen işleri ve temizlik ekipleriyle birlikte yaz sezonu öncesi Güllük mahallesinde sahil ve belirli noktalarda incelemelerde bulunan Mat, eksikliklerin giderilerek turizm sezonuna Mahallenin hazır hale getirilmesi için çalışmalara bir an önce başlanmasını istedi.Mahallede ikamet eden yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşları da ziyaret ederek sohbet eden ve isteklerini dinleyen Mat ,Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerine de gerekli yardımlarım yapılması konusunda talimat verdi.

Mat, ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yürütülen ağaç budama ve çiçek dikim çalışmalarını da yerinde inceleyerek eksikliklerin sezon başlamadan tamamlanmasını istedi.Kış koşullarında bozulan kaldırım, yol, park vb. yerlerin hemen bakıma alınacağını belirten Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, tatil için Güllük’ü tercih edenlere ve Güllük halkına kaliteli hizmet verilebilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.