Görevden alınan MHP’liler yol haritası belirliyor

Genel Merkez kararı ile feshedilen Ortaca MHP ilçe Başkanı Sadık Gün, yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı son toplantıda, ”Bizler ülkücüyüz, küsmek darılmak yok. Başbuğumuzun gösterdiği yolda ilerlemeye devam edeceğiz.’’...

Görevden alınan MHP’liler yol haritası belirliyor

Genel Merkez kararı ile feshedilen Ortaca MHP ilçe Başkanı Sadık Gün, yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı son toplantıda, ”Bizler ülkücüyüz, küsmek darılmak yok. Başbuğumuzun gösterdiği yolda ilerlemeye devam edeceğiz.’’ dedi.

Genel Merkez kararı ile feshedilen Ortaca MHP İlçe Teşkilatı yöneticileri son toplantılarını yaparak bundan sonraki dönem için yol haritalarını belirledi.

Toplantıda konuşan yönetim kurulu başkanı Sadık Gün; “Bugüne kadar bana ve Milliyetçi Hareket Partisine vermiş olduğunuz destekler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ben İlçe Başkanı ve Genel Merkez delegesi olarak Ortaca’da ki tabanımızın ve sizlerin isteği doğrultusunda hareket ettim. Seçmenimizin isteğine karşı hiçbir duruşumuz olmamıştır. Bundan sonrada bu duruşumuz devam edecektir. MHP Genel Merkezinin almış olduğu bu karara saygılıyız. Çünkü bizler ülkücüyüz. Başbuğumuz rahmetli Alparslan Türkeş’ in gösterdiği yolda çizdiği çizgide siyaset yapmaya ve ilerlemeye devam edeceğiz. Bizim yerimize atanacak arkadaşlarımıza da istenmesi halinde hep birlikte destek olmaya hazırız.’’ dedi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.