Gökova Bisiklet Turu sona erdi

Her yıl Mayıs ayı ortalarında yapılan Gökova Bisiklet Turu, okul çağındaki gençler ve çocuklardan gelen istekle bir ay ileri alınarak  gerçekleşti.Bu doğrultuda çocuklarıyla katılan anne-babalar, gençler, gönlü genç...

Gökova Bisiklet Turu sona erdi

Her yıl Mayıs ayı ortalarında yapılan Gökova Bisiklet Turu, okul çağındaki gençler ve çocuklardan gelen istekle bir ay ileri alınarak  gerçekleşti.

Bu doğrultuda çocuklarıyla katılan anne-babalar, gençler, gönlü genç yaşlılar şeklinde çok geniş bir yelpaze oluşturan Gökova Bisiklet Turu, “Yediden Yetmişe” herkesin yapabileceğini kanıtlamak istercesine en küçüğü 1,5 ve en büyüğü de 82 yaşında olan 220 katılımcıyla gerçekleşti.

Gökova Bisiklet Turu’na 13 yaşındaki büyük oğlu Ilgar ve 1,5 yaşındaki küçük oğlu Balkır’la katılan Coşkun Tamer turun ilgi odağı oldu. Küçük Balkır için bisikletinin arkasına bir sepet yerleştiren Coşkun Tamer turun ilk üç gününde oğulları ile birlikte yaklaşık 170 kilometre yaptı. Ancak daha sonraki günlerde hava sıcaklığının artması üzerine son iki etaba katılamadı. Diğer taraftan en yaşlı katılımcı olan Yargıtay Onursal Üyesi 82 yaşındaki Hakkı Süha Terzibaşoğlu da turu tamamladı.

Akbük, Ören, Mumcular üzerinden Bodrum’a gelen bisikletçiler geceyi Gümbet’teki ZETAŞ Kamping’de geçirdi. Yemeğe katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon bisikletçilerle sohbet etti.

Bisikletçiler ertesi gün Bodrum Belediyesi tarafından hazırlanan kumanyalarıyla birlikte Datça’ya hareket etti. Bu arada Marmaris İçmeler’de yaşlı bir çiftin bisikletteki görüntüleri, Gökova Bisiklet Turu’ndan hoş bir anı olarak kaldı.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.