Gökova bir ilke imza atıyor

Türkiye Kiteboard şampiyonlarının belirleneceği organizasyon enerji içeceği BURN sponsorluğunda, 18 – 22 Eylül tarihleri arasında Muğla Gökova’da  gerçekleşecek. Kiteboard sporuna tutkun tüm sporcuların katılımına...

Gökova bir ilke imza atıyor

Türkiye Kiteboard şampiyonlarının belirleneceği organizasyon enerji içeceği BURN sponsorluğunda, 18 – 22 Eylül tarihleri arasında Muğla Gökova’da  gerçekleşecek. Kiteboard sporuna tutkun tüm sporcuların katılımına açık olacağı yarışmada, Türkiye şampiyonlarının kim olacağı merakla bekleniyor.

Dünyanın 100 ülkesinde bulunan enerji içeceği BURN, extreme sporları desteklemeye devam ediyor.  Muğla Gökova’da düzenlenecek olanBURN Kiteboard Turkish Open 2013’de birbirinden iddialı sporcular, Freestyle ve Course Race disiplinlerinin yanında,  Sup Race, Boarder Cross ve Twintip

( Gençler – Open – Master – Grandmaster)  kategorilerinde de yarışarak suyun üstündeki sportif mücadelelerindeki hızlarını kesmeyecek.

18 – 22 Ağustos 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek yarışlarda, Türkiye’nin dört bir yerinden 150 civarı kiteboard sporcusu Türkiye şampiyonu olmak için mücadele edecek.  Burn Tutku Ekibi’nden de başarılı sporcularımız Salih Alexander Çakır, Merve Ceylan, Taner Aykurt ve Bilge Öztürk, BURN Kiteboard Turkish Open 2013 Istanbul’da mücadele edecek.

Türkiye’de ilk defa IKA( International Kiteboard Association) tarafından puanlandırılacak Kiteboard yarışında, katılımcılar dünya listelerinde konumlanarak kendi derecelerini değerlendirmiş olacaklar.

Windsurf’ü andıran, ancak yelken yerine “kite” adı verilen ve uçurtma ile paraşüt arası bir ekipmanla rüzgar kontrolüne dayalı bir board sporu olan “Kiteboard”, dünyada en yeni ve görsel olarak da son yılların en çekici su sporu olmasının yanı sıra en son olimpik olan spor dalıdır. Kiteboard için en uygun sahillerden biri olan Gökova’da düzenlenecek BURN Kiteboard Turkish Open  2013 de’muhteşem mücadelelere sahne olacak.

22 Eylül Pazar günü gerçekleşecek final yarışları sonunda kadın ve erkek kategorilerinde dereceye giren sporcular ödül yağmuruna tutulacaklar.

Heyecanın dorukta olacağı şampiyonada,  yaz mevsiminin bu son günlerinde hafta boyunca her gün Virgin Radio müzikleri, güneş, deniz, spor ve sponsorların gerçekleştireceği sürpriz aktivitelerle izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.