Girgin güven tazeledi

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Yatağan Şubesi 10.  Genel Kurulu yapıldı. Tek liste yapılan seçimde Süleyman Girgin yeniden 4 yılığına başkan seçildi.GELİ Sosyal tesisleri Lokalinde yapılan ve divan Başkanlığını...

Girgin güven tazeledi

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Yatağan Şubesi 10.  Genel Kurulu yapıldı. Tek liste yapılan seçimde Süleyman Girgin yeniden 4 yılığına başkan seçildi.

GELİ Sosyal tesisleri Lokalinde yapılan ve divan Başkanlığını Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçul’un yaptığı seçimde açılış konuşmasını yapan Maden-İş sendikası Yatağan Şube Başkanı Süleyman Girgin; ‘Yüce Atatürk ‘Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır’ demiştir. Maden ve enerji işçileri olarak işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Burada verdiğimiz mücadele işçi sınıfının umudu olmuştur. Sonuç alana kadar mücadelemiz devam edecektir’ dedi.

İktidarın özelleştirme politikalarını eleştiren Girgin işçilere ve kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Genel kurula, CHP Milletvekilleri Prof.Dr. Nurettin Demir, Ömer Süha Aldan, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, Genel Merkez yöneticileri, Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve işiler katıldı. Konuklara da söz verilen  genel kurulda  yapılan oylamada 109  delege oy kullandı. Genel kurulda  Yeni yönetim şu isimlerden oluştu, Bakan Süleyman Girgin, yönetim Osman İlhan, Niyazi Alkan, Enver Asar ve Volkan Ergenç.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.