Giresun: Markalaşma önceliğimiz olacak

CHP Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun, Muğla tüketici pazarında üretici ve vatandaşlarla bir araya gelip, talepleri dinledi. Bayır Pazarını da ziyaret eden Giresun, “Yöremiz ürünlerinin markalaşması önceliğimiz...

Giresun: Markalaşma önceliğimiz olacak

CHP Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun, Muğla tüketici pazarında üretici ve vatandaşlarla bir araya gelip, talepleri dinledi. Bayır Pazarını da ziyaret eden Giresun, “Yöremiz ürünlerinin markalaşması önceliğimiz olacak” dedi.

2014 yılının Mart ayında yapılacak olan seçimlere Büyükşehir statüsüyle girecek olan Muğla’da, Menteşe adını alan Merkez ilçede Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Hilmi Giresun, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Giresun, köy ve mahalleler için gerçekleştirmeyi planladığı projelerin yanı sıra, spor ve sanat alanına verdiği önemle de dikkat çekiyor.

Hilmi Giresun çalışmaları kapsamında Muğla’nın meşhur tüketici pazarı olan Perşembe pazarını da ziyaret ederek, buradaki vatandaşlar ve üretici esnafıyla sohbet edip, talepleri dinledi. Pazardaki pek çok esnaf ve vatandaşın elini tek tek sıkan Giresun, kentleşmelerde tüketici pazarlarının ve beraberinde vatandaş memnuniyetinin çok önemli olduğuna değindi.

Üreticinin satışa sunduğu ürünlerinin toplu bir şekilde satışını kolaylaştıracak imkanları yaratmak istediklerini ifade eden Giresun, vatandaşların da modern ve kullanışlı pazar yerlerinde ihtiyaçlarını giderecek çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Bayır pazarını da ziyaret eden Hilmi Giresun, burada da üretici esnafı ve vatandaşları dinledi. Giresun, Bayır pazarını da yörenin en büyük pazarlarından birisi haline getirip, geliştireceklerini bildirdi. Aday adaylığını açıkladığı andan itibaren dile getirdiği yöre ürünlerinin markalaşmasına yönelik çalışmalar yapacaklarını Bayır’da da tekrarlayan Hilmi Giresun, bu çalışmaya çok önem verdiklerine dikkat çekerek, “Yöremiz ürünlerinin markalaşması önceliğimiz olacak” dedi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.