Giresun mahalle toplantılarını sürdürüyor

Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun, Muslihittin ve Karamehmet Mahallelerinin partili üyeleriyle bir araya geldi.İzzethan Otel’de düzenlenen yemekli toplantıya ilgi yoğun oldu. Yemekte bazı belediye meclis üyeleriyle...

Giresun mahalle toplantılarını sürdürüyor

Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun, Muslihittin ve Karamehmet Mahallelerinin partili üyeleriyle bir araya geldi.

İzzethan Otel’de düzenlenen yemekli toplantıya ilgi yoğun oldu. Yemekte bazı belediye meclis üyeleriyle mahalle muhtarları da hazır bulundu.

Giresun’un özgeçmişi ve yaptığı çalışmaların görsellerinin sunulduğu slayt gösterisiyle başlayan toplantı daha sonra Giresun’un üyelerine hitabıyla devam etti.

Giresun, siyasi geçmişini, neden aday adayı olduğunu, başkan olduğu takdirde nasıl bir belediyecilik anlayışına sahip olacaklarını değerlendirdi.

Düzenledikleri toplantının amacının CHP’li dostlarıyla bir araya gelmek, kendilerini, düşüncelerini anlatmak ve paylaşmak, en önemlisi de kaynaşmak olduğunu belirten Giresun, “CHP’li insanların üzerindeki sorumluluk çok büyüktür. Gelmiş geçmiş CHP’de görev yapmış herkesle onur duyuyorum. Geçmişte görev yapmış tüm belediye başkanlarına saygılarımı sunuyorum. Onların bize bıraktığı emanetleri daha üst seviyelere taşımak, sorumluluk almak için aday adayıyım” dedi.

Önce genelde iktidar olacaklarını sonra da Cumhurbaşkanlığı’nı Türkiye’ye ve dünyaya göstereceklerini ifade eden Hilmi Giresun, “CHP’nin iktidara gelmekten başka yapacağı hiçbir şey yoktur. Her türlü baskıya, engellemelere, tehditlere rağmen 40 yıldan buyana yerel iktidarı koruyan demokrasinin bekçisi ve kalesi olan Muğla ilimiz, demokrasi, hoşgörü, özgürlük, kültür, sanat ve bilim kenti laik Cumhuriyetin savunucusu olmaya devam edecektir” dedi.

Büyükşehir projesi altında Muğla’nın siyasi yapısını değiştirmeye çalışan AKP’ye karşı önce Menteşe’de, sonra büyükşehir de seçimi alacaklarını ve AKP’nin Muğla’nın siyasi yapısını bozmaya kalkan projesini bertaraf edeceklerinin altını çizen Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Giresun,

“Çünkü bizler CHP’nin soyundan geldik. AKP’nin Muğla’ya girmesine asla müsaade etmeyeceğiz. İlçemizde alacağımız her bir fazla oyun büyükşehire geçeceği bilinci içerisindeyiz ve bu şekilde çalışıyoruz. Aday adayı olduğumuz günden bu yana sadece üyemize, belediyemize gidip ‘biz çok iyi adayız bize oy verin’ demedik. 48 köy ve 4 beldeyi dolaştım. Bu süreç içerisinde üye arkadaşlarımızla beraber olduk. Halkı hiçbir zaman atlamadım. Türkiye’nin gerçeklerini ve içinde bulunduğu durumları anlattım” diye konuştu.

Giresun ayrıca, arkasında ne bir belediye başkanı ne de bir milletvekili olduğunu belirterek, “Arkamda kimse yok. Arkamda Cumhuriyet halk Partili üyelerim var, halkım var” dedi.

Muslihittin ve Karamehmet Mahallelerinin partili üyeleri Giresun’un konuşması sırasında coşkulu alkışlarıyla destek verdiler.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.