Gezginler Motosiklet Grubu kuruldu

Muğlalı bir grup motosiklete gönül vermiş kişiler tarafından oluşturulan Gezginler Muğla Grubu kestikleri pasta ile kuruluşlarını kutladılar.Menteşe’de bir grup motosiklete gönül vermiş kişiler tarafından oluşturulan Gezginler...

Gezginler Motosiklet Grubu kuruldu

Muğlalı bir grup motosiklete gönül vermiş kişiler tarafından oluşturulan Gezginler Muğla Grubu kestikleri pasta ile kuruluşlarını kutladılar.

Menteşe’de bir grup motosiklete gönül vermiş kişiler tarafından oluşturulan Gezginler Muğla Grubu kuruluşunu tamamladı.

Kıbrıs pastanesinde kestikleri pasta ile oluşumlarını kutlayan 24 yelekli üye motoksiklet ehliyetine sahip olan her motosiklet kullanıcısına kapılarının açık olduğunu söylediler.

Muğla’daki tüm motosiklet kullanıcılarını tek çatı altında toplamak istediklerini belirten Grup üyesi Zeki İncili; “Kuruluş amacımız tüm motorsiklete gönül veren motorsiklet kullanıcılarının birlik, beraberlik, saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde toplu sürüşler ve etkinlikler gerçekleştirilebilmesi için toplu sürüş tekniklerinin gerektirdiği şekilde trafik kurallarına uyarak motorsiklet kullanımında kask, mont, eldiven, dizlik gibi koruyucu ekipmanların önemini benimseterek sürüşler düzenlemek. Grubumuz tarz ve cc ayrımı gözetmeden A2 ehliyetine sahip olan her motorsiklet kullanıcısına açıktır” dedi.

Grup, motosiklet kullanımında kaskın çok önemli olduğunun altını çizerek motosiklet kullanıcılarına kesinlikle kasksız motosiklet kullanmamaları konusunda uyardı.

Bu haber toplam 182 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.