GETOB kurslarına büyük ilgi

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) üyelerine verdiği İlkyardım kurslarının ardından Bahçe Bakımı ve Cankurtaran kursları da büyük ilgi gördü.Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği...

GETOB kurslarına büyük ilgi

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) üyelerine verdiği İlkyardım kurslarının ardından Bahçe Bakımı ve Cankurtaran kursları da büyük ilgi gördü.

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB), Marmaris, Ula ve Datça’daki üyelerine yönelik düzenlediği kurslar devam ediyor. Nisan ayının ilk iki haftasında İlkyardım kurksu açan GETOB, bahçe bakımı ve cankurtaran kursları devam ediyor. GETOB olarak ‘Fiyatta değil, hizmet kalitesinde rekabet" prensibinden hareketle, turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu konularda gelen talep doğrultusunda mesleki kurslar açıyor.

GETOB tarafından yapılan açıklamada, “Üyelerimiz tarafından talep edilen branşlarda kurslar açmaya devam edeceğiz. Şu an devam eden Bahçe Bakımı kursumuz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde açılmış olup, bölgemizde ve ülke genelinde bu modülde açılan ilk kurstur. Bu kursumuza başvuran kursiyer sayısı 42 olup, kursa katılımın ve ilginin ise memnuniyet verici düzeydedir. Kursumuzun teorik kısmı Marmaris Belediyesinin İçmeler’de bulunan hizmet binasındaki çok amaçlı salonunda, pratik uygulamaları ise bölgemiz genelindeki konaklama tesislerinin bahçelerinde yapılmaktadır. Bahçe Bakımı kursumuzun açılmasında bizlerden desteğini esirgemeyen Marmaris Belediye Başkanlığına, kursun açılması için bizlerle işbirliği yapan Marmaris Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne, kursiyerlerimizin eğitilmesinde bizlere destek olan Marmaris Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz. Diğer taraftan 20 Nisan'da başlayan Cankurtaran Bröveli Personel Yetiştirme Kursumuz da geniş katılım ile devam etmektedir. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Eğitmenleri tarafından verilen kursumuzun teorik kısmı Marmaris Belediyesinin İçmeler’de bulunan Hizmet Binasındaki çok amaçlı salonunda, pratik uygulamaları ise Marmaris Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda ve Denizde verilmektedir” dedi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.