Generallerden Saatcı’ya ziyaret

Emekli Kara Kuvvetleri Komutanı Orgenaral Aytaç Yalman ve Emekli Tuğgeneral Özcan Nalbantoğlu, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret ederek kutladılar.Fethiye’de büyük bir seçim zaferi kazanarak 4. döneme adını...

Generallerden Saatcı’ya ziyaret

Emekli Kara Kuvvetleri Komutanı Orgenaral Aytaç Yalman ve Emekli Tuğgeneral Özcan Nalbantoğlu, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret ederek kutladılar.

Fethiye’de büyük bir seçim zaferi kazanarak 4. döneme adını yazdıran Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Başkan Saatcı’ya, eski Kara Kuvvetleri Komutanı (KKK) Emekli Orgeneral Aytaç Yalman ve Emekli Tuğgeneral Özcan Nalbantoğlu tebrik ziyaretinde bulundu.

24 Ağustos 2000 tarihinde Jandarma Genel Komutanlığı görevine atanan ve daha sonra 24 Ağustos 2002 tarihinde Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na getirilen, TSK Üstün Hizmet Madalyası, Üstün Cesaret Madalyası ve Altın Şeref Madalyası sahibi eski Kara Kuvvetleri Komutanı emekli orgeneral Aytaç Yalman ve Emekli Tuğgeneral Özcan Nalbantoğlu Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya seçimler sonrası tebrik ziyaretinde bulundu.

Başkan Saatcı’nın makamında geçen toplantıda Saatcı’nın Orgeneral Aytaç Yalman ve Tuğgeneral Özcan Nalbantoğlu’yla samimi sohbeti dikkatlerden kaçmadı. Üst düzey görevlerde bulunmuş iki komutanda Başkan Saatcı’ya bundan sonraki süreçte de üstün başarılar diledi.

Bu haber toplam 228 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.