Gençlik Merkezi kapılarını açtı

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezi’nin gönüllü toplulukları sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirerek toplumla bütünleşiyor.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde eğitim...

Gençlik Merkezi kapılarını açtı

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezi’nin gönüllü toplulukları sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirerek toplumla bütünleşiyor.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde eğitim ve öğretim gören gençler, Muğla’da sosyal sorumluluk yükümlülüklerini yerine getirerek üniversite gençliği ile toplumsal kaynaşmaya öncülük ediyorlar. Gençlik Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren topluluklar ilk defa bir araya gelerek yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezi bünyesinde oluşturulan 18 topluluk, ayrı ayrı dallarda kendilerini geliştirebilecek ve sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirebilecekler. Muğla Gençlik merkezi Müdürü Zülfikar Türedi, Kötekli Gençlik Merkezi’nin faaliyetlerine 1 Ekim’de başladığını belirtti. Türedi, “Yaklaşık iki aylık bir süre zarfında gençlerin kişisel gelişimlerine destek olabilecek bilgi birikimini ve donanımlarını arttırabilecekleri birçok alanda topluluklar kurdular. Kurulan bu toplulukların temsilcileri ile bugün bir araya geldik. Gençlerimizin gönüllü olarak üstlendikleri sosyal sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeleri için tüm gücümüz ile onlara destek olmaya çalışıyoruz. Sinemadan tiyatroya,, bağlamadan gitara bir çok alanda kendilerini geliştirebilecekleri bilgi, birikimlerini ve donanımlarını arttırabilecekleri donanımlı bir Gençlik Merkezi’ni gençlerin hizmetine açtık. Bu kapsamda yeni gençlik merkezlerini de hizmete açmaya devam edeceğiz. Gençlerin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerleri taşıyan, toplum yararını kişisel çıkarların üzerinde tutan, ülke kalkınmasına ve ihtiyaçlarına cevap verecek bilgi, beceri ve deneyime sahip bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayacağız” dedi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.