Gençlerden Saatcı’ya destek

Foça’da bir araya gelen gençler Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destek vermek ve bu seçimde kendisi için çalışmak istediklerini belirtmek amacıyla ziyarette bulundu. Başkan Saatcı’nın Foça Mahallesi’ne verdiği...

Gençlerden Saatcı’ya destek

Foça’da bir araya gelen gençler Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destek vermek ve bu seçimde kendisi için çalışmak istediklerini belirtmek amacıyla ziyarette bulundu. Başkan Saatcı’nın Foça Mahallesi’ne verdiği öneme değinen Foça’lı gençler, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı da teşekkür ederken, aynı kendileri gibi Foça’nın büyük bir kısmının da aynı düşüncede olduğunu ifade ettiler.

“Görüşümüzü almanız bizi mutlu etti”

Samimi ortamda geçen ziyarette gençler adına konuşan Foça Mahallesi sakini Ozan Yelken, “Foça Mahallesi olarak Başkanımıza destek vermeye geldik. Teşekkürümüzün ilk nedenini söyleyeyim. Metin Abi zaten meclis listesinde vardı. İkincide de Selim Günday’ı yazmanız bizi çok mutlu etti. İkinci toplantıda da zaten görüşlerimizi bildirmiştik. Özellikle böyle bir

konuda bizimde görüşümüzün alınıp, karar verilmesi daha çok hoşumuza gitti. Bu dönem bizim elimizden ne gelecekse, ne gelebiliyorsa destek vermeye hazırız. Biz çok kalabalık gelmiştik sizin yanınıza. Ama arkadaşlarla konuştuk önden üç, beş kişi gidelim, sizlerin de desteklerini iletelim dedik” dedi.

“Foça Mahallesi’ne bakış açımız bellidir”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Ozan kardeşime, Foça Mahallesinin genç arkadaşlarıma, delikanlılarına teşekkür ediyorum. Kurban bayramından itibaren bir siyasi dalgalanma yaşadık. Bu dalgalanmadan sonra Saygıdeğer Fethiyelilerin her kesiminden büyük bir teveccühü gördük. Ben 1999 yılından itibaren Foça Mahallesine çok farklı bakıyorum. Allah bunu biliyor. Geçtiğimiz 15 yıl içerisinde çokta güzel bir birliktelik oluşturduk. Son 5 yılda Metin Kardeşim de araya katılmasıyla Foça Mahallesinin mecliste bir temsilcisi oldu. Hem de Metin, Mete ikilisi, Çalış ve Foça bölgesinde çok güzel hizmetlerin yapılmasına vesile oldular. Bizim önümüzü açtılar, bize yol gösterdiler. Ben bunu şöyle değerlendiriyorum. Eksik olmayın bu verdiğiniz destek şahsa verilen destek değildir. Bu destek, 15 yıldır Fethiyelilere verilen desteğin karşılığında gösterilen destektir. Ben size nasıl bakıyorsam, siz de bana öyle bakıyorsunuz. Önemli olan aramızda ki bu dostluğun, kardeşliğin ve sağlam ilişkilerin devam etmesi. Yoksa siyaseten şurada ya da burada olmak önemli değil. Biz her şeyden önce Beşkazalıyız, Fethiyeliyiz. Bizi ortak değer olarak bir arada tutan tek şeyde Beşkazalı, Fethiyeli olmamız ve buraya olan sevdamızdır. Ben bu birlikteliğin bu çatı altında olduğuna inanıyorum. Ve bunun böyle devam edeceği konusunda en ufak bir endişem yok. Kardeşlerime vermiş oldukları bu desteklerden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Onlar hep buraya geliyor. Bizim de onların ayağına gitme zamanımız geldi. Allah izin verirse önümüzde ki haftadan itibaren bu anlamda bizi ziyaret eden, bizi şereflendiren her kardeşimizin ayağına gidip biz de onlara teşekkür edeceğiz. Ve bu birlikteliğin devamı için herkes elinden gelen çabayı gösterecek” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.