Genç yazar Gürün’ü ziyaret etti

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Türkiye’nin en genç yazarı unvanını taşıyan Şefika Güney’i makamında kabul etti.‘Melis’  adlı romanıyla Türkiye’nin en genç yazarı unvanını kazanan Türdü...

Genç yazar Gürün’ü ziyaret etti

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Türkiye’nin en genç yazarı unvanını taşıyan Şefika Güney’i makamında kabul etti.

‘Melis’  adlı romanıyla Türkiye’nin en genç yazarı unvanını kazanan Türdü 100. Yıl Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Şefika Güney ikinci kitabı olan ‘Canım Dostumla Birlikte’ isimli kitabını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e makamında yaptığı ziyarette takdim etti.

Kitap hakkında genç yazardan bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün: “Bu kadar genç bir yaşta iki kitap yazmayı başarmış ve en çok kitap okuyan öğrenci unvanını kazanan kızımızı gönülden kutluyorum. İnsanın kendisini mutlu eden şeyleri genç yaşta keşfetmesi ve hedeflerini ona göre belirlemesi çok önemlidir. Şefika kızımızın diğer öğrencilere örnek olmasını umuyor ve kendisini tekrar tebrik ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Ziyarette konuşan 7. Sınıf öğrencisi Şefika Güney: “İlk kitabım Melis isim bir romandı. Genç bir kızın hayatını anlatan bir kitaptı. İkinci kitabım ise sahip olmayı hayal ettiğim köpeğimle ilgili bir kitap.” Dedi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.