Genç Girişimciler Milas’ta toplandı

TOBB Genç Girişimciler Kurulu Muğla Bölge Toplantısı, üst kurul üyelerinin katılımı ile MİTSO’da gerçekleştirildi; birlikte faydalı projeler oluşturulabileceğinin altı çizildi.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)...

Genç Girişimciler Milas’ta toplandı

TOBB Genç Girişimciler Kurulu Muğla Bölge Toplantısı, üst kurul üyelerinin katılımı ile MİTSO’da gerçekleştirildi; birlikte faydalı projeler oluşturulabileceğinin altı çizildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu, Ege Bölgesi toplantısı gerçekleştirdi. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) ev sahipliğinde; Muğla Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi (GGİK) organizatörlüğünde düzenlenen toplantı 12 Haziran Cuma günü, Ege Bölgesi illeri Genç Girişimciler Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan isimler arasında MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Muğla GGİK Başkanı Yusuf Erol, TOBB Genç Girişimciler Üst Kurul Üyeleri Sezai Hazır ve Ziya Kalkavan, TOBB Kadın Girişimciler Üst Kurul Üyesi Merih Eskin ve Birleşmiş Milletler İstanbul Temsilcisi Hansın Doğan yer aldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen MİTSO Başkanı Reşit Özer, katılımcılara Muğla, Milas ve Oda çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Özer’in konuşmasının ardından kürsüye gelen Muğla GGİK Başkanı Yusuf Erol ise, kurul olarak girişimciliğin öneminin farkında olduklarına değinerek, böylesi önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Toplantıda konuşmacı olarak yer alan Sezai Hazır, Ziya Kalkavan, Merih Eskin ve Hansın Doğan kendi hayatlarından yola çıkarak girişimcilik örneklerinden bahsettiler ve genç girişimciler kurul üyeleri ile istişarede bulundu.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.