GEKA’dan tanıtım atağı

Güney Ege Kalkınma Ajansı Aydın, Denizli ve Muğla illerini; 5-9 Mart tarihlerinde Berlin Turizm Fuarı’nda ve 7-9 Mart tarihlerinde Japonya’da “Ege Tanıtım Günleri”nde tanıtıyor.GEKA; Ajans Berlin Turizm Fuarı’nda tahsis...

GEKA’dan tanıtım atağı

Güney Ege Kalkınma Ajansı Aydın, Denizli ve Muğla illerini; 5-9 Mart tarihlerinde Berlin Turizm Fuarı’nda ve 7-9 Mart tarihlerinde Japonya’da “Ege Tanıtım Günleri”nde tanıtıyor.

GEKA; Ajans Berlin Turizm Fuarı’nda tahsis ettiği stand alanında Bölgenin termal turizm potansiyelinin tanıtımını yaparken; 5-9 Mart tarihlerinde Tokyo’da gerçekleştirilecek “Ege Tanıtım Günleri”nde Güney Ege’yi kültürel ve turistik değerlerinden ticaret ve yatırım olanaklarına kadar geniş bir yelpazede Japonlara tanıtıyor.

Güney Ege Bölgesinin termal turizm potansiyelini uluslararası boyutta tanıtmak, Bölgedeki sektör temsilcilerini dünyadaki diğer sektör temsilcileriyle bir araya getirmek amacıyla; 5-9 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen Berlin Turizm Fuarına, GEKA’nın koordinasyonunda sektör temsilcileri ile Ajans uzmanları katılıyor.

7-9 Mart tarihleri arasında, Yunus Emre Enstitüsü Tokyo Merkezi’nin organizasyonuyla Japonya’da gerçekleştirilecek “Ege Bölgesi Tanıtım Günleri”ne de katılacak olan Ajans; beraberinde götürdüğü Bölgeye özgü yöresel el sanatları ve gıda ürünlerinin yanı sıra, konusunda uzman el sanatları ustaları ile Güney Ege kültürünün tanıtımını Japonya’da yapıyor..

2014 yılında kutlanacak olan Türk- Japon ilişkilerinin 90. yılı programının da ilk tanıtımının gerçekleştirileceği organizasyon, 7 Mart tarihinde Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenecek bir resepsiyonla başlayacak. 8-9 Mart tarihinde Disney Maihama Hotel’de devam edecek etkinlikler kapsamında Ege yemekleri de sunulacak.

Organizasyona katılan GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata ve uzman ekip; Japonya’daki medya, iş dünyası, turizm sektörü temsilcileri, akademik çevre ve tüketicilerle bir araya gelerek Güney Ege Bölgesi’nin kültürel ve turistik değerleri ile bölgenin ticaret ve yatırım olanakları hakkında görüşme imkanı bulacaklar.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.