Gazino cinayetine 15 yıl

Fethiye’nin Karaçulha beldesinde gazino çıkışında meydana gelen bıçaklı kavgada öldürülen 3 çocuk babası Özay Kuru’nun katil zanlısı 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.Fethiye’nin Karaçulha Beldesi’nde gazino çıkışı...

Gazino cinayetine 15 yıl

Fethiye’nin Karaçulha beldesinde gazino çıkışında meydana gelen bıçaklı kavgada öldürülen 3 çocuk babası Özay Kuru’nun katil zanlısı 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Fethiye’nin Karaçulha Beldesi’nde gazino çıkışı meydana gelen bıçaklı kavganın ardından 3 çocuk babası 45 yaşındaki Özay Kuru, Gölhisar’dan Fethiye’ye bu gazinoya eğlenmeye gelen 25 yaşındaki Ferdi D., kardeşi T.D., arkadaşları İ.Y., R.K. ve M.Y. ile tartışırken, Ferdi D., gazino önünde Özay Kuru’yu bıçakla öldürmüştü. Bu olayda Ercan Yatır da yaralanmıştı. Cinayetten sonra kaçan Ferdi D., polis tarafından yakalanıp, adalete teslim edilmişti. Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi’nde aylardır devam eden duruşmada tutuklu yargılanan Ferdi D., 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İddia makamının mütalaasının ardından maktul Özay Kuru’nun eşi Fatma Kuru, sanığın cezalandırılmasını istedi. Katil zanlısı Ferdi D., son sözü sorulunca “İstemeyerek böyle bir olay yaşandı. Pişmanım” diye konuştu.

Katil zanlısı Ferdi D., Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi tarafından önce 18 yıl hapis cezasına ardından sabıkasız geçmişi lehine kullanılarak, 15 yıl hapis cezası ile cezalandırıldı.

Kararın açıklanmasının ardından adliye çıkışında konuşan maktul Özay Kuru’nun eşi Fatma Kuru, “3 çocuğumla ortada kaldım. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Katil 5-6 yıl sonra elini kolunu sallayarak gezebilir. Adalet bu mu? Bizde onları mı öldürelim?” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.