Gazilere anlamlı ziyaret

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ve CHP Milas Belediye Başkan Aday Adayı Barış Saylak, Cumhuriyet’in 90. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Milaslı gazileri ziyaret etti.CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir...

Gazilere anlamlı ziyaret

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ve CHP Milas Belediye Başkan Aday Adayı Barış Saylak, Cumhuriyet’in 90. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Milaslı gazileri ziyaret etti.

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ve CHP Milas Belediye Başkan Aday Adayı Barış Saylak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılan ve tören geçidinde protokolden, vatandaşlardan büyük alkış toplayan Milaslı gazileri ziyaret etti. Dün saat 12.00 sıralarında Arasta Park’taki Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi’nde gerçekleşen ziyarette duygulu anlar yaşandı.

Gazilerin sorunlarını öğrenmek ve onlarla sohbet etmek için bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ve CHP Milas Belediye Başkan Aday Adayı Barış Saylak, gazilerle tek tek konuşarak onların sorunlarını dinlediler.

Burada bir konuşma yapan CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Türkiye’de 51-52 bin civarında gazinin bulunduğunu, bunların 15 bin civarındakinin terör gazisi diğerlerinin malul gazi olduğunu söyledi. Demir, konuşmasında bu gaziler arasında farklılıkların mevcut olduğunu ve bu farklılıkların iyi yönde değişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek; “ Terör ve malul gazilerimiz arasında maaş ve sosyal güvence farklılıkları mevcut bunların giderilmesi gerekiyor. Cumhuriyetimiz eskidikçe güçleniyor tabi gazilerimizin de her bakımdan güçlenmesi gerekiyor” dedi.

Milaslı gazilerle tek tek ilgilenen CHP Milas Belediye Başkan Aday Adayı Barış Saylak da, gazilerin çok önemli olduğunu ve her zaman onların yanında olunması gerektiğini söyledi. Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi Mehmet Sarban’da Demir ve Saylak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Gazilerle hatıra fotoğrafı çektiren Demir ve Saylak saha sonra CHP İlçe Teşlilatı binasında partililerle bayramlaştı.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.