Gaziler, Çanakkale’den döndü

Milas Belediyesi tarafından Çanakkale gezisine gönderilen Milas Muharip Gaziler Derneği üyeleri ve eşleri Çanakkale’den mutlu döndüler.Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret eden Başkan Mehmet Sarban ve Dernek üyeleri...

Gaziler, Çanakkale’den döndü

Milas Belediyesi tarafından Çanakkale gezisine gönderilen Milas Muharip Gaziler Derneği üyeleri ve eşleri Çanakkale’den mutlu döndüler.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret eden Başkan Mehmet Sarban ve Dernek üyeleri düzenlenen gezi için teşekkür ederek bir plaket takdim ettiler.

Düzenlenen gezinin çok güzel geçtiğini,gezi esnasında Çanakkale savaşını tekrar yaşadıklarını söyleyen Sarban Başkan Tokat’a teşekkür etti.

Başkan Tokat Dernek üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti. Tokat ;” Sizleri mutlu görmek bizi de mutlu ediyor.Sizleri el üstünde tutmak mutlu etmek bizlerin görevi,Ülkemizde sizlere yeterince vefasızlık yapılıyor.Bizler sizlere borçluyuz,bu burçumuzu yerine getirmek bizim asli görevimiz.Sizleri seviyor ve önemsiyoruz. Sizlerin bu kucaklaşması örnek alınmalı,diğer derneklerinde sizler gibi olması gerekiyor.Sizler için yapılması gereken neyse yapmaya hazırız”dedi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.