Garanti’den MUTSO üyelerine destek

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MUTSO) üyelerinin gerçekleştireceği proje iş hacimlerini genişletmeleri için çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.  MUTSO üyelerinin önünü açmak adına sürdürdüğü protokollerden...

Garanti’den MUTSO üyelerine destek

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MUTSO) üyelerinin gerçekleştireceği proje iş hacimlerini genişletmeleri için çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.  MUTSO üyelerinin önünü açmak adına sürdürdüğü protokollerden birini Garanti Bankası ile gerçekleştirdi.

MUTSO üyelerinin lehine başta ticari nakdi kredi veya gayri nakdi kredi tahsis edilmesi ve kullandırılması amacıyla Oda ile Garanti Bankası arasında bir protokol imzalandı. İşlerini genişletmek anlamında üyeler ihtiyaç duymaları halinde kredi taleplerini Odaya yazılı olarak bildirecek, talepte bulunan firmalarda Oda tarafından bankaya iletilecek.

Protokol oda üyelerine, uygun vadelerde nakdi ve gayri nakdi ticari kredi, uygun vadelerde nakit akışına uygun ödeme planlı ticari kredi, kadın girişimcilere yönelik 60 aya kadar vadeli ticari kredi, yeni iş sahiplerine yönelik 50.000 TL’ye kadar, 6 aya varan geri ödemesiz ve 36 aya kadar vadeli ticari kredi şeklinde olacak.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.