Galatasaraylılar Derneği’nden örnek davranış

Muğla Galatasaraylılar Derneği, kent merkezinde bulunan engelli ve engelli yakınlarına bir yemek verdi. Çok sayıda engelli ve ailesi gecede gönüllerince eğlendi.3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Muğla Galatasaraylılar...

Galatasaraylılar Derneği’nden örnek davranış

Muğla Galatasaraylılar Derneği, kent merkezinde bulunan engelli ve engelli yakınlarına bir yemek verdi. Çok sayıda engelli ve ailesi gecede gönüllerince eğlendi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Muğla Galatasaraylılar Derneği tarafından Muğla’daki engelli vatandaşlara ve ailelerine yemek verildi.

Muğla Galatasaraylılar Derneği Başkanı Erol Kapiz, “Dünya’da en büyük engel sevgisizliktir” dedi.

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı gecede engelli ve engelli yakınları gönüllerince eğlendiler. Engelli aileleri, “Biz ve çocuklarımız bu toplumun bir parçasıyız. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Muğla Galatasaraylılar Derneği bizleri ve çocuklarımızı unutmadılar. Bizler için böyle bir gece düzenleyen başta dernek başkanı olmak üzere tüm dernek üyelerine teşekkür ederiz” dediler.

Muğla Galatasaraylılar Derneği Başkanı Erol Kapiz, “Son iki yıldır Muğla’da yaşayan engelli kardeşlerimiz için etkinlik düzenliyoruz. En büyük engel sevgisizliktir sözünden yola çıkarak herkesi engelli kardeşlerimize destek olmaya çağırıyoruz. Muğla Galatasaraylılar Derneği olarak bu yıl ikincisini düzenlediğimiz etkinlikte tek amacımız engelli kardeşlerimizi ve ailelerine hoş bir gece yaşatmak. Buradan tüm taraftar derneklerine sesleniyorum. Taraftar dernekleri olarak sosyal projelere ortak imza atalım” dedi.

Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu, “Bizleri bir araya getiren Muğla Galatasaraylılar Derneği başkanına ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Kendileri geçen yıl da 3 Aralık Dünya Engeliler günü dolayısıyla kahvaltı düzenlemişlerdi. Bu yıl ise bir gece organize ettiler. Engelli çocuklarımızın ve ailelerinin böyle moral gecelerine ihtiyacı vardı” dedi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.