Galatasaraylılar 4. Yıldızı kutluyor

Muğla Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erol Kapiz, Galatasaray futbol takımının 20. Şampiyonluğunu ve 4. Yıldızı Şampiyonluk gecesi düzenleyerek kutlayacaklarını açıkladı. 10 Haziran Çarşamba günü Muğla Denizli...

Galatasaraylılar 4. Yıldızı kutluyor

Muğla Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erol Kapiz, Galatasaray futbol takımının 20. Şampiyonluğunu ve 4. Yıldızı Şampiyonluk gecesi düzenleyerek kutlayacaklarını açıkladı. 10 Haziran Çarşamba günü Muğla Denizli Karayolu ikinci kilometresinde bulunan Nazar Garden Park’da düzenlenecek olan Şampiyonluk kutlama gecesine Galatasaray’lı sanatçı Coşkun Sabah’ın sahne alacağını ifade eden Erol Kapiz, “Zorlu bir ligi geride bıraktık. Sonuçta büyük bir mücadele örneği verdik ve 20. Şampiyonluğu kazanarak 4. Yıldızımıza kavuştuk. Bir kez daha tarih yazdık. Böylesi önemli bir sezonda şampiyonluğumuzu doyasıya yaşamak istiyoruz. Bu nedenle 10 Haziran Çarşamba günü düzenlediğimiz Şampiyonluk Kutlama Gecesi’ne tüm Galatasaraylıları davet ediyoruz. Gecede Galatasaraylı Sanatçı Sayın Coşkun Sabah’ın sahne almasını önemsiyoruz. Sağolsun kendileri bizi kırmadı ve bu gecede bizi yalnız bırakmadı” dedi.

Kapiz, Galatasaraylılar Derneği tarafından organize edilen Şampiyonluk Kutlama Gecesi biletlerinin, Mabolla, Nazar Unlu Mamülleri, Has Petrol ve Sarmaşık Kafe’den temin edilebileceğini sözlerine ekledi. Geceye şampiyon takımdan birkaç futbolcunun katılması için girişimlerin devam ettiği öğrenildi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.