Galatasaraylılar 4. yıldızı kutladı

Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’de 2014-2015 sezonunu şampiyon tamamlaması ve 20. kez bu başarıyı tekrarlayıp, 4. yıldızı takma hakkını elde etmesi nedeniyle Muğla Galatasaraylılar Derneği büyük bir kutlama organizasyonuna...

Galatasaraylılar 4. yıldızı kutladı

Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’de 2014-2015 sezonunu şampiyon tamamlaması ve 20. kez bu başarıyı tekrarlayıp, 4. yıldızı takma hakkını elde etmesi nedeniyle Muğla Galatasaraylılar Derneği büyük bir kutlama organizasyonuna imza attı.

Altınkalp Restoran’da gerçekleşen şampiyonluk kutlamasına Muğla Valisi Amir Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ve taraftarlar katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Muğla Galatasaraylılar Derneği Başkanı Erol Kapiz; “Bu gece bizi yalnız bırakmayarak bu coşkuyu bizimle paylaştınız. Bu coşkuyu her sene yaşamak istiyoruz. 20. Şampiyonluğumuz ve 4 yıldızımız tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Daha sonra konuşan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş; “Galatasaray’ımız bir sezonda iki kupayı aldığı için ve dördüncü yıldızı taktığı için canı gönülden tebrik ediyorum. Özellikle Galatasaray’ımızın geçmişteki Avrupa başarılarını bu sene de tekrar yaşatması diliyorum” diye konuştu.

Tüm Galatasaray camiasını tebrik eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün; “Hepinizin bildiği gibi ben Beşiktaşlıyım. Ama buraya çok büyük bir keyifle ve coşkuyla geldim. Sizlerle beraber olduğum içinde çok mutluyum. Muğla’da taraftar kendi takımıyla ilgili her türlü coşkuyu yaşıyor,  diğer kulüp taraftarlarıyla kavga etmiyor. Yani barış örneği veriyor. Bütün kulüplerimizin kendi aralarında ve taraftarları arasında bu barışa çok ihtiyaç var. Umuyorum ki, Galatasaray’ımız bütün Türkiye adına hepimizin gurur kaynağı olacak başarının altına imza atacak. Bu yıl Süleyman Seba yılı. Bizde Süleyman Seba adına bir park yaptık ve açılışını Cumartesi günü Düğerek Mahallesinde yapacağız. Parolamız şu, hangi takımı tutarsan tut, atkını al, formanı giy, törene gel diyoruz” dedi.

Son olarak konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek ise; “Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Bütün takımlara ve taraftarlara şunu söylemek istiyorum. Başarılı olanı kutlayalım, alkışlayalım ve tebrik edelim” diye konuştu.

Konuşmalarının ardından sahne alan Coşkun Sabah seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla katılımcılara keyifli bir gece yaşatırken, GS Tv’de geceyi canlı olarak ekranlara taşıdı.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.