Futbol Şenliği başlıyor

Muğlaspor Spor Okulları Futbol Şenliği 9 Ağustos Cumartesi günü başlıyor. Şenliğe 5 takımdan 2005-2006 doğumlu minikler katılacak.Muğlaspor Kulübü tarafından düzenlenen Spor Okulları Futbol Şenliği bu hafta sonu Cumartesi...

Futbol Şenliği başlıyor

Muğlaspor Spor Okulları Futbol Şenliği 9 Ağustos Cumartesi günü başlıyor. Şenliğe 5 takımdan 2005-2006 doğumlu minikler katılacak.

Muğlaspor Kulübü tarafından düzenlenen Spor Okulları Futbol Şenliği bu hafta sonu Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Futbol şenliğinde Muğlaspor ile birlikte toplam 5 takım mücadele edecek. 2005-2006 doğumlu sporcuların mücadele edeceği şenliğin maçları Muğlaspor Akyol Bülent Akça Sahasında oynanacak.

Muğlaspor Kulübü Akyol Bülent Akça Sahasında düzenlenecek olan şenliğe Muğlaspor, Saburhanespor, Muğla Atletikspor, Muğla Gençlerbirliği ve Köyceğiz Belediyespor katılacak. 9 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecek olan şenlikte spor okullarının 2005-2006 doğumlu sporcuları mücadele edecek. Maçlar 15’er dakikalık iki devre halinde oynanacak.

Şenliğe katılacak bütün takımlara teşekkür eden Muğlaspor Alt Yapı Koordinatörü Antrenör Güray Ceylan, “Şenliği düzenleme amacımız takımlarımızın birlik ve beraberliklerini sağlamak, çocuklarımıza rekabetten çok eğlenceli bir ortam içinde futbol oynatmak ve en önemlisi futbolun dostluk ve kardeşlik duygularını sporcularımıza aşılamak. Kulüp yöneticilerimiz, hocalarımız ve velilerden beklentimiz, maçlardaki sonucun önemli olmadığı, sporcunun futbola uygun her hareketinin desteklenmesidir. Şenlik ile geleceğin yıldızlarını da seçme şansımız olacak. Şenliğimize katılan bütün takımlara kulübümüz adına teşekkür eder, hepsine başarılar dileriz” dedi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.