FUAR ALANI İKİYE KATLANDI

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi için İzmir’in yeni fuar alanı Fuarizmir’de Bodrum standı kuruluyor.Her yıl açılış kokteyli ile fuara katılanlar...

FUAR ALANI İKİYE KATLANDI

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi için İzmir’in yeni fuar alanı Fuarizmir’de Bodrum standı kuruluyor.

Her yıl açılış kokteyli ile fuara katılanlar tarafından büyük beğeni toplayan Bodrum Standı bu sene ise 10 Aralık Perşembe, Saat 16.00’da açılacak. Fuarın, Yeni Fuar Alanı’na taşınmasıyla birlikte etkinlik bu yıl iki katı daha büyük bir alanda gerçekleşecek. 30 Ülkeden 902 Katılımcı Firma, 67 Ülkeden 28.073 Ziyaretçi ile önemli turizm fuarlarından biri olan ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi’de Bodrum standının açılış kokteyli ise, sürpriz sunumlarla birlikte BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’un ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Türkiye’nin ve değişik ülkelerle bölgelerin turizm zenginliklerini, farklı destinasyonlarını yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen fuar, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da farklı destinasyonlardan çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yapıyor.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.