Fırtınayı aştılar alkollü vatandaşa takıldılar

Marmaris’te yapılan Atatürk Koşusu’na fırtına damgasına vururken, fırtınayı aşan atletler parkur üzerindeki alkollü vatandaş engeline takıldılar. Ayrıca yarış sırasında ambulans bulunmaması da tepki çekti.Marmaris İlçesinde...

Fırtınayı aştılar alkollü vatandaşa takıldılar

Marmaris’te yapılan Atatürk Koşusu’na fırtına damgasına vururken, fırtınayı aşan atletler parkur üzerindeki alkollü vatandaş engeline takıldılar. Ayrıca yarış sırasında ambulans bulunmaması da tepki çekti.

Marmaris İlçesinde 27 Aralık Atatürk Koşusu’na katılan ilk ve orta öğretim öğrencileri, fırtına sebebiyle zor anlar yaşadı. Fırtına engelini zor da olsa aşan öğrenciler bu kez parkura giren alkollü vatandaş engeline takıldı.

Marmaris'teki okulların öğrencilerinin katıldığı 4 kategoride gerçekleşen yarışma başladıktan kısa bir süre sonra, saatteki hızı 60 kilometreyi bulan ve güney doğudan esen keşişleme etkili olmaya başladı. Yarışmacılar, rakipleri kadar fırtınayla da mücadele etmek zorunda kaldı. Rüzgara karşı koşan öğrencilerin işi çok daha zorlaştı. Bitiş çizgisini geçen öğrencilerin tamamına yakını yere yığıldı. Bu arada, alkol bağımlısı bir kişi de yarış güzergahına girdi, koşucuların önünü kesti. Kendinde olmayan adamı, öğretmenler parkur dışına çıkarttı.

Öte yandan, zor koşullara rağmen tamamlanan yarış boyunca ambulans ve sağlık görevlilerinin bölgede hazır bulunmadığı dikkat çekti.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.